• Emisiuni
  • La Măruță
  • Roxana Hulpe, despre Paștele în familie "Bunicul are 100 de ani și legătura pe care o avem l-a ținut în viață"

Roxana Hulpe, despre Paștele în familie "Bunicul are 100 de ani și legătura pe care o avem l-a ținut în viață"

Roxana Hulpe este prezentatoare a știrilor de dimineață în fiecare week-end, este corespondent al știrilor Pro TV și realizator al emisiunii online Viitor cu clasă.

În plus, în viața personală are o familie extrem de frumoasă. Tatăl ei este preot și are cu el o relație specială încă de mică, mama ei încă îi mai trimite pachete de la Cluj, ca să îi mai treacă de dor, iar bunicul ei a împlinit 100 de ani pentru că mereu așteaptă să o vadă, de la o întâlnire la alta. 

Pentru La Măruță, Roxana a povestit cât de frumoase sunt sărbătorile în familia ei:

"Sunt foarte apropiată de biserica de la Gilău. De fiecare dată sunt acolo de Paște și de Crăciun și nu lipsesc de la Înviere. Acolo slujește tatăl meu, acolo am fost și botezată, ai mei au stat 10 ani în București, s-au mutat la Cluj când m-am născut eu, deci de 32 de ani și nu am lipsit niciodată de la Înviere. Am lipsit din cauza pandemiei, dar atunci nu au fost slujbe. Mergem de fiecare dată împreună la Înviere, ne întoarcem apoi acasă, ciocnim primul ou cu tata și după aceea mâncăm cu toții pască, cozonac, salată boeuf, ciorbe. 
(...) Bunicul meu are 100 de ani și abia aștept să ajung acasă, să îl văd. Legătura asta pe care o avem l-a ținut în viață. "




FOTO: ROXANA HULPE INSTAGRAM 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni