• Emisiuni
  • La Măruță
  • Roxana Chiriță: “Am început să am mai multă grijă de cum arăt și oamenii au devenit mai superficiali cu mine”

Roxana Chiriță: “Am început să am mai multă grijă de cum arăt și oamenii au devenit mai superficiali cu mine”

Astăzi, emisiunea “La Măruță” a început cu frumoasa cântăreață Roxana Chiriță care ne-a povestit cum a reușit să slăbească peste 20 de kilograme într-un an.

Mergeam prin țară cu concertele și mă opream la tot felul de magazine și restaurante de unde îmi luam mâncare complet nesănătoasă. Înainte să slăbesc aveam deplină încredere în mine, nu eram deloc complexată de felul în care arăt, dar am zis că trebuie să încep să mănânc și eu mai sănătos. Și-am vrut să văd ce pățesc dacă mănânc și eu niște salate. Și după o lună, când am constatat că încep să apară primele rezultatele, am zis că nu trebuie să renunț. În prima luna am dat jos multe kilograme. Dieta a fost una slabă în calorii și m-a ajutat enorm și sportul. Rețeta clasică!”, a povestit în emisiune Roxana Chiriță.

După ce a povestit cum și-a recâștigat silueta, Roxana a făcut o mărturisire emoționantă în platoul emisiunii: “Înainte să fiu slabă și să arăt așa, parcă oamenii ascultau și apreciau mai mult ceea ce cântam. După ce am reușit să dau jos kilogramele, după ce am început să am mai multă grijă la felul cum arăt, oamenii au devenit mai superficiali cu mine... D-asta am vrut să cânt înainte de a face orice altceva la tine în emisiune. Eu asta fac! Asta este viața mea! Iubesc muzica!

Artista a mai spus că noul stil de viață i-a oferit mai multă vitalitate: “Am investit în sănătatea mea și asta e foarte important. Vreau să mai spun că de când am slăbit ma simt mai bine pe tocuri, nu mai transpir și nu mai obosesc chiar atât de tare. Înainte când mergeam pe tocuri aveam dureri îngrozitoare de picioare, acum e altceva! Chiar a meritat toată munca mea cu dieta. Acum doar mă mențin și e mai ușor.”

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/ Roxana Chiriță Facebook

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni