Rosa, fiica lui Pepe i-a moștenit talentul muzical! Artistul a înregistrat o melodie sensibilă alături de micuță 

22 Septembrie 2021, 17:22

Citeste mai mult despre: Pepe, cantece, colaborare, ionut pascu, Theo Rose,
Autor: Cristina Tapu

Ionuț Pascu, cunoscut publicului sub numele de scenă Pepe, a avut parte de cea mai inedită, dar și emoționantă colaborare muzicală. Invitat la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, Pepe a dezvăluit că a cântat alături de fiica sa, Rosa. 

Pepe este un artist care a urcat pe scenă alături de nume importante ale industriei muzicale. A colaborat cu mai mulți colegi de breaslă, însă nici măcar unul dintre ei nu i-a oferit emoțiile pe care le-a avut atunci când a cântat împreună cu Rosa.

Se pare că fetița i-a moștenit pasiunea pentru muzică, iar artistul a avut ideea inedită de a înregistra un cântec alături de ea. Theo Rose și Alessandra au fost alte voci feminine care s-au alăturat cântecului, iar rezultatul a fost unul pe măsură, clipul fiind vizionat de peste 220.000 de persoane în mai puțin de 24 de ore de la lansare. 

Pepe a povestit că motivul pentru care nu a ales ca fetița sa să cânte mai mult a fost unul cât se poate de simplu: "Nu am vrut să cânte fata non stop, căci oricum nu poate veni cu mine la emisiuni, la televiziuni. Îmi cer scuze, toată lumea și-ar dori-o. S-a nimerit ca astăzi să își dorescă foarte mult să vină și ea aici. Și mai este o problemă, nu o pot învoi de la școală ca să o iau la TV, ar fi o mare greșeală din partea mea. A fost efectiv un noroc faptul că astăzi a vrut să fie aici", a spus Pepe.  

Vezi interviul integral în momentul video de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies