• PRO TV
  • Rona Hartner intra in Ferma Vedetelor. Ce asteptari are

Rona Hartner intra in Ferma Vedetelor. Ce asteptari are

Rona Hartner intra in Ferma Vedetelor. Ce asteptari are

Rona Hartner, de la lumina reflectoarelor la viata la ferma. Ce asteptari are de la provocarea Ferma Vedetelor.

Cum a fost copilaria ta in Bucuresti?

Minunata! Aveam o casa foarte frumoasa, in centrul Bucurestiului si aveam pomi fructiferi, foarte multe flori. Casa a fost demolata de Ceausescu dupa moartea bunicului si ne-am trezit mutate in Crangasi. Am incercat sa plantam si acolo multe flori. Am copilarit si la tara, in Oltenita si imi placea mult la camp, nu imi era frica de animale. A fost o copilarie plina de traditii si eram implicate in toata viata de la tara, tot ce exista real acolo. Eram foarte baietoasa! Urcam in copaci, dar in acelasi timp eram foarte miloasa cu animalele! Eu am avut grija de catelul meu cand era sa moara de frig. Eu sunt foarte harnica de felul meu si imi placea mult munca la camp, prasitul, toate acestea. 

De la lumina reflectoarelor, la viata la ferma. Cum ai descrie trecerea? 

As descri-o ca pe un bula de aer curat intr-o lume poluata. Ca si cum as fugi in si m-as intoarece in sanul naturii si as descoperi niste valori autentice. Cred ca viata la oras e artificala fiindca traim in cadru patrat, iar natura e rotunda. Traim in aceeasi temeperatura, iar afara sunt schimbari. Adica adaptam mediul la noi, iar noi nu mai stim sa ne adaptam la mediu. De aceea intoarecerea aceasta la natura ma va face sa descopar niste instincte de supravietuire de care uitasem.

Ce/cine a avut cea mai mare influenta in acceptarea provocarii Ferma vedetelor?

Provocarea in sine si dorinta de a-l cunoaste pe Nea Rata. Pe acest supravituitor. 

Punctele tale forte sunt…

Tenacitatea, sunt Miss Solutii, Miss Bricolaj, sa inventez lucruri care sa faciliteze viata. Am solutii la de toate si poate la nimic. Rezistenta fizica si psihica, chiar daca am piciorul operat. Simtul umorului, pozitivism, veselia si instinctul de supravietuire. 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni