• Emisiuni
  • La Măruță
  • Romina Ferrari, în direct La Măruță! Cum a fost cerută de soție de miliardarul italian?

Romina Ferrari, în direct La Măruță! Cum a fost cerută de soție de miliardarul italian?

Romina Ferrari, soția lui Piero Ferrari, a intrat în direct La Măruță și a vorbit pentru prima oară despre relația cu celebrul miliardar italian. 

Romina l-a cunoscut pe Piero acum șase ani și a povestit și cum a ajuns să fie soția lui:
 
"Ne-am întâlnit prin compania sa, eu am încercat să îi vând un avion, ne-am întâlnit pe aeroportul dn Linate, eu eram angajată de 3 zile, trebuia să aterizeze, m-am dus să îi vizitez avionul, apoi l-am cunoscut pe Pierro; după un an de zile în care am încercat să îi vând un avion, deja îmi pierdusem speranța, m-a sunat."

A mărturisit că a avut nevoie de timp să se acomodeze cu viața tumultuoasă a afaceristului, dar avea o oarecare experiență la nivel de interacțiune socială și calități necesare pentru asta și acest lucru a ajutat-o:

"Noi suntem împreună de șase ani. A fost un proces acomodarea mea la acest stil de viață. Pot să zic că aveam deja skills-urile sociale (calitățile pentru interacțiune socială) din job-ul meu cu avioane, dar m-am acomodat câțiva ani, apoi am oficializat anul trecut în Capri cât se poate de discret, dar noi suntem de șase ani. (...) David Beckham e prietenul nostru, ne vizităm de un an."
 
 
Cât despre implicarea ei în ceea ce privește Formula 1 și business-ul soțului ei, Romina a mărturisit:
 
"Mă implic în sensul că eu susțin piloții. Formula 1 e un sport mai complicat decât ceea ce pare, e foarte complicat, față de ceea ce se vede la TV sunt 1200 de ingineri la Maranello."
 
În timpul interviului, Piero Ferrari a intrat în cadru și i-a făcut cu mâna lui Măruță, iar Romina a declarat cu sinceritate că "suntem o familie normală."  

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni