• Emisiuni
  • La Măruță
  • Rodica Popescu Bitănescu, la 50 de ani de carieră: Eu nu caut în mod deosebit nici râsul, nici energia, ele vin de la sine

Rodica Popescu Bitănescu, la 50 de ani de carieră: Eu nu caut în mod deosebit nici râsul, nici energia, ele vin de la sine

La 82 de ani, Rodica Popescu Bitănescu este plină de energie. Invitată în emisiunea La Măruță, actrița a povestit despre cele mai noi proiecte ale sale, dar și cum își petrece timpul în pandemie. 

Rodica Popescu Bitănescu spune că durerea cea mai mare a acestui an a fost să stea departe de public. Cu toate acestea, a profitat de timpul liber și le-a pregătit spectatorilor o surpriză: ”Am scris o piesă despre perioada aceasta- excepțională. E o comedie, bineînțeles. Da e foarte adevărată”. 

Actrița este plină de viață și găsește mereu surse de inspirație pentru piesele sale: ”Eu nu caut în mod deosebit nici râsul, nici energia. Ele vin de la sine. Este foarte plăcut, pentru că trăim într-o perioadă foarte grea, de pandemie. (...) Habar n-am că am 82. Mă simt atât de bine...Degeaba tu spui că ai 70, 20 sau 82 de ani, important este ce faci la această vârstă”. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni