Robert Niță: "Sunt dezamăgit și supărat"

După dialogul telefonic cu Adriana Brumă, mama Otiliei Bilionera, Cătălin Măruță a continuat discuția despre Suvivor cu fostul concurent eliminat, Robert Niță.

Mulți au intrat cu o strategie în jocul asta. Unii n-au știut în ce se bagă și s-au trezit acolo. Vezi cazul doamnei Tonciu. Doamnei, zic așa, că e ca o blasfemie, ca o glumă, sper să înțeleagă ea”, a spus Robert Niță.

Apoi Cătălin Măruță a întrebat: “Andreea Tonciu nu era sora ta?” și Robert Niță a confirmat: “Ba da, era, dar cred că între timp a afectat-o și dorul de casă... Din respect pentru că este o mamă și o doamnă aș ruga-o să își vadă de lungul nasului... Și atât... N-aș vrea să mai continui”.

Cătălin Măruță a mai vorbit cu Robert Niță și despre eliminarea lui din competiție: “Sunt dezamăgit și supărat. Mi-aș fi dorit să stau mai mult, evident. Am avut niște obiective intermediare care mă duceau spre final. (…) Am spus în momentul în care am intrat că nu-mi doresc să câștig pentru că nu vroiam să pun o presiune suplimentară inutilă pe mine. Așa a fost să fie, să mă accidentez și asta a schimbat absolut totul. Durerile deveniseră insuportabile”.

Foto: Captură emisiune

Vezi mai multe în materialul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni