• Emisiuni
  • La Măruță
  • Reuniune La Bloc în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță! Cu se se ocupă acum Laura Cosoi și Tily Niculae 

Reuniune La Bloc în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță! Cu se se ocupă acum Laura Cosoi și Tily Niculae 

Surpriză în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță! Două dintre protagonistele care făceau furori cu aproape două decenii în urmă cu serialul La Bloc s-au regăsit și au avut ocazia să-și reamintească cu drag despre întâmplările de la filmări. 

Laura Cosoi și Tily Niculae au fost invitatele lui Cătălin Măruță în emisiunea pe care acesta o moderează. Cele două actrițe făceau furori cu ani în urmă în serialul La Bloc. Timpul a trecut și, deși în prezent au alte preocupări și sunt implicate într-o multitudine de proiecte, Laura și Tily rememorează cu drag acea perioadă.

Ambele sunt mame și sunt nevoite să își împartă timpul între familie și profesie. Laura și Tily au mărturisit că, în ciuda faptului că au un program încărcat, găsesc întotdeauna ore necesare pe care să le petreacă împreună cu cei dragi. 

Tily a dezvăluit și care au fost motivele care au determinat-o să se retragă din lumina reflectoarelor și să renunțe la actorie, cel puțin pentru o perioadă: "Făceam o piruetă pe scenă și eram plină de nervi că aveam probleme cu sunetul, cu lumina, cu chiria de la teatru...atunci m-am întrebat eu cui încerc să demonstrez ceva?!", a povestit actrița. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni