• PRO TV
  • Reacțiile emoționante ale foștilor colegi de serial după moartea lui Screech: „Ne vom ruga pentru familia ta”

Reacțiile emoționante ale foștilor colegi de serial după moartea lui Screech: „Ne vom ruga pentru familia ta”

Reacțiile emoționante ale foștilor colegi de serial după moartea lui Screech: „Ne vom ruga pentru familia ta”

Vestea morții starului din „Salvați de clopoțel” i-a cutremurat pe foștii săi colegi de serial. Actorii cu care a jucat ani la rând în vestita serie și-au luat rămas bun de la Screech.

Dustin Diamond s-a stins din viață la 44 de ani din cauza unui cancer depistat foarte târziu. Foștii săi colegi de platou, cu care a făcut senzație în serialul Salvați de clopoțel, l-au omagiat pe cel care a fost Screech, unicul și inegalabilul Screech.

Dustin, îți vom simți lipsa, omule. Fraglitatea acestei vieți este ceva ce nu ar trebui să luăm niciodată de la sine. Ne vom ruga pentru familia ta”, a scris actorul Mario Lopez (A.C. Slater) pe Istagram.

Tiffani Thiessen (Kelly Kapowski) a avut un mesaj asemănător pe Facebook. Actrița s-a declarat șocată de dispariția prematură a colegului ei. „Sunt profund îndurerată de vestea dispariției bunului meu coleg. Rămâi cu bine, Dustin”, a transmis actrița.

Mark-Paul Gosselaar (Zack Morris) i-a adus un ultim omagiu lui Dustin Diamond. În ciuda faptului că cei doi nu și-au mai vorbit de peste două decenii, Gosselaar nu l-a putut uita în aceste momente.

Sunt profund întristat să aflu că a murit Dustin Diamond, un adevărat geniu al comediei. Sincerele mele condoleeanțe pentru familia și prietenii lui. Privind înapoi la vremurile în care am lucrat împreună, îmi vor lipsi acele crude și geniale străluciri pe care doar el era capabil să le producă. O plăcintă în fața ta, camarade”, a transmis actorul pe Twitter.

GALERIE FOTO: Iată mai jos câteva momente de neuitat din serialul Salvați de clopoțel!

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 11 lucruri pe care nu le știați despre Florin Călinescu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni