Reacția Danei Rogoz la comentariile despre diferența de vârstă dintre ea și Radu Dragomir

29 Iulie 2022, 17:12

Citeste mai mult despre: Dana Rogoz, dana rogoz varsta, Radu Dragomir,
Autor: Lorena Martin

Dana Rogoz a împlinit 18 ani de relație, dintre care 10 de căsnicie, cu soțul ei. Aceasta a fost prezentă în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre parcursul lor, nuntă, dar și diferența de vârstă din cuplu. 

Dana Rogoz și Radu Dragomir trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 18 ani. Cei doi au sărbătorit recent 10 ani de la nuntă, motiv pentru care actrița a fost prezentă la emisiunea lui Cătălin Măruță. Invitata a vorbit despre începutul relației sale, dar și despre comentariile referitoare la diferența de vârstă din cuplu. 

Dana Rogoz a început relația cu soțul ei când avea aproape 19 ani, în timp ce Radu Dragomir împlinise 37 de ani. După ce s-au afișat în spațiul public, au existat multe comentarii referitoare la diferența de vârstă dintre ei. Actrița nu s-a supărat, ci dimpotrivă a fost amuzată de reacțiile internauților.

„El avea 37 de ani, eu 19 aproape. 18 ani diferență între noi. La vremea respectivă, la 37 de ani oamenii comentau despre el pe Facebook <<moșu>>. El râde și acum. Acum le spun tuturor prietenilor mei sau persoanelor din generația mea <<vedeți că noi în curând, eu în septembrie practic voi face 37 de ani, si după toate criteriile eu ajung la vârsta la care să fiu numită „băbuță”>>”, a spus ea. 

VEZI MAI MULTE ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI SUS

Sursă foto: Dana Rogoz/Facebook, Captură ecran
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies