• PRO TV
  • Răspunsuri surprinzătoare din partea Marei Bănică la „Spui tot sau îți ia gura foc”

Răspunsuri surprinzătoare din partea Marei Bănică la „Spui tot sau îți ia gura foc”

Mara Bănică, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România, a acceptat să participe la celebra rubrică a emisiunii La Măruță - „Spui tot sau îți ia gura foc”, oferind răspunsuri surprinzătoare. 

Sinceră și directă, Mara Bănică a povestit motivul pentru care s-a supărat pe Bianca Drăgușanu. 

„Cine m-a dezamăgit cel mai mult din showbiz și nu aș putea să o iert?  Bianca Drăgușanu. Nu neapărat că nu aș ierta-o, ci nu aș mai crede-o”. 

„Noi am fost foarte apropiate. O ajutam în multe situații…Și după asta, suceala asta a ei, m-a dezamăgit. Eu sunt o romantică, cred în iubire. N-am vorbit cu ea de mult timp. Cum, mă, să te duci cu Cristea la...nu știi? Mie asta nu-mi iese din cap. În WC când se filma plângând”, a povestit jurnalista. 

La o altă întrebare, Mara Bănică a preferat mai degrabă să răspundă decât să mănânce iute. Ea a dezvăluit că a fost îndrăgostită în secret de Mihai Morar și a avut curajul să-și mărturisească sentimentele față de acesta, în urmă cu ceva timp.

Mai mult, întrebată cu ce bărbat din showbiz s-ar căsători, dacă ar fi obligată, Mara Bănică a mărturisit că ar îmbrăca rochia de mireasă pentru Ion Țiriac.

„Ion Țiriac. Pentru că e bogat. Stai puțin, de la o vârstă anume, femeia se deșteaptă. Aici scrie dacă sunt obligată, vreau să văd și eu care sunt beneficiile acestei relații. Pentru 6 luni e o problemă? Mă gândesc eu…”, a spus vedeta.
 
„Spune numele a trei prieteni, pe care să-i cunoaștem și noi, care trag mai des la măsea”, a fost o altă întrebare la care vedeta a răspuns fără ezitare: 

„Mihai Mitoșeru, Serghei Mizil și Pepe”. Acum ce, nu are voie omul să mai facă un șpriț?”, a spus Mara Bănică. 

Vezi detalii în materialul video de mai sus 


 
 




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni