• Emisiuni
  • La Măruță
  • Rareș Prisacariu, puștiul minune de la Românii au talent, primele declarații după ce a ajuns în trending pe YouTube

Rareș Prisacariu, puștiul minune de la Românii au talent, primele declarații după ce a ajuns în trending pe YouTube

La doar șapte ani, Rareș Prisacariu a reușit să cucerească inimile tuturor cu monologul său excepțional de la „Românii au talent”. „Puștiul minune”, așa cum mai este cunoscut, a început să învețe poezii la Școala Populară de Artă și este pasionat de actorie.

Rareș Prisacariu are 7 ani, vine din Botoșani și a făcut senzație în prima ediție a show-ului fenomen de la PRO TV. Băiețelul este pasionat de actorie și iubește să recite poezii, monologuri sau texte de proză.

Momentul său de la „Românii au talent” i-a surprins atât pe jurați, cât și pe cei doi prezentatori, Pavel Bartoș și Smiley, care i-au dat GOLDEN BUZZ. 

La scurt timp după momentul fanstastic, Rareș Prisacariu a oferit și primul interviu: „Pe scenă a fost super tare! Nu mă așteptam să primesc Golden Buzz. Când am văzut că au început să cadă confeti aurii, m-am bucurat așa de mult!”

Rareș Prisacariu, primele declarații după ce a ajuns în trending pe YouTube

Puștiul de doar 7 ani a cucerit inimile tuturor, iar după momentul senzațional de pe scena emisiunii „Românii au talent” a ajuns inclusiv în trending pe YouTube. Rareș Prisacariu ocupă și acum locul 4 în topul preferințelor și are peste 600.000 de vizualizări.

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, Rareș Prisacariu a vorbit despre experiența pe scena de la „Românii au talent”, dar și despre marea sa pasiune - cititul.

„Eu nu știam nimic, nu mă așteptam. Eu credeam că va fi un număr frumos. Nu mă așteptam că o să trec în semifinală”, a spus Rareș.

Mama sa a mărturisit că Rareș a început să citească înainte de a împlini vârsta de 4 ani, moment în care și-a dat seama că nu este munca lor, a părinților, ci un dar de la Dumnezeu.

„A învățat literă cu literă, după silabele. Într-o zi a luat o carte si a citit cuvântul „soare”. Practic a citit singur și mi-a spus ca a combinat literele într-un cuvânt. Atunci mi-am dat seama că nu e munca noastră, ci a lui Dumnezeu. Noi în susținem pe un drum pe care el și-l face”, a spus mama sa.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni