• PRO TV
  • Randi, ironii la adresa trapanelelor lui Alex Velea. Antonia a reacționat imediat

Randi, ironii la adresa trapanelelor lui Alex Velea. Antonia a reacționat imediat

Randi, ironii la adresa trapanelelor lui Alex Velea. Antonia a reacționat imediat

Alex Velea a dat lovitura în industria muzicală cu trapanelele, un stil de muzică ce combină muzica trap cu manele. Însă, acest gen nu este pe placul oricui, iar mulți artiști îl critică dur pe Velea pentru această alegere.

După ce chiar Connect-R ,cel care i-a fost prieten mulți ani, l-a criticat și atacat pe Alex Velea pentru stilul muzical pe care îl creează și îl promovează acum, un alt artist pare nemulțumit de trapanele. Mai exact, Randi este cel care nu se regăsește în trapanele, ba chiar le aseamănă cu o pandemie. „Băi, băi copii bă, se mai anunță o pandemie. Pandemia asta se numește trapa..nele, cică”, spunea acum ceva timp Randi, într-un filmuleț de pe TikTok. 

Acest filmuleț a ajuns și la Antonia, iubita lui Alex Velea, care l-a distribuit pe InstaStory alături de mesajul: „Nimeni: nimic. Industria noastra: răutate, IPOCRIZIE, atitudine de mai presus, ironie, invidiiiieeeee și multe altele. E așa rău să fii atât de plin de ură. Mai sunt câțiva... Nu urî, felicită! Prima dată ei râd, apoi copiază. Nu mai criticați munca altcuiva! Fiecare cu drumul lui, mai știți?”, a scris artista pe Instagram.

Mai mult, artista a ținut să-și felicite soțul munca pe care o depune pentru a crea acest gen de muzică: “Bravo, babe, pentru invenția asta muzicală TRAPANELE! (...) Te admir, te ador!

Deși trapanele sunt foarte apreciate și ajung de multe ori pe locuri fruntașe pe YouTube, se pare că alți artiști consideră că acest gen de muzică nu-și merită atât de mult aprecierea și că ar fi o cale prea ușoară spre succes. 

Sursă foto: Instagram 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni