• PRO TV
  • Ramona Păun, videoclip sugestiv pe Instagram pentru Euro 2020. Cum s-a echipat pentru meciul dintre Franța și Elveția

Ramona Păun, videoclip sugestiv pe Instagram pentru Euro 2020. Cum s-a echipat pentru meciul dintre Franța și Elveția

Ramona Păun, videoclip sugestiv pe Instagram pentru Euro 2020. Cum s-a echipat pentru meciul dintre Franța și Elveția

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV, este pregătită pentru meciul dintre Franța și Elveția, ce se va juca în această seară, de la ora 22:00, pe Arena Națională. Frumoasa brunetă le-a arătat internauților,  printr-un videoclip sugestiv postat pe Instagram, că s-a echipat corespunzător pentru ultima partidă de la Euro 2020 ce se va juca la noi pe stadion. 

Ramona Păun obinuiește să-și încânte urmăritorii cu o mulțime de videoclipuri haioase pe care le postează pe Instagram. În contextul Euro 2020, bruneta le-a arătat fanilor că s-a echipat corespunzator pentru meciul dintre Franța și Elveția, ce se va juca pe Arena Națională începând cu ora 22:00 și va fi difuzat la PRO TV. 

Dacă în prima parte a videoclipului Ramona apare îmbrăcată într-o pereche de blugi și un tricou alb, în cea de-a doua prezentatoarea TV poartă un tricou destinat echipei Franței, la care a adăugat un mic accesoriu: o minge de fotbal. 

La descriera filmulețului Ramona a adăugat următorul titlu: "Echipată în cinstea oaspeților speciali de azi, de pe Arena Natională. Franța-Elveția.  22:00.  Cine caștigă?"

Franța și Elveția se înfruntă în această seară, de la ora 22:00, în optimile EURO 2020, pe Arena Națională. Franța s-a calificat de pe prima poziție din grupe, după doua egaluri, cu Ungaria (1-1) și Portugalia (2-2) și o victorie cu Germania (1-0).  De cealaltă parte, Elveția s-a clasat pe locul trei în grupa, după un eșec cu Italia (0-3), victorie cu Turcia (3-1) și egal cu Tara Galilor (1-1). 

Echipele probabile

Franța: Lloris - Varane, Lenglet, Kimpembe - Pavard, Kante, Pogba, Hernandez - Griezmann - Mbappe, Benzema

Elveția: Sommer - Elvedi, Akanji, Rodriguez - Widmer, Xhaka, Freuler, Zuber - Shaqiri - Embolo, Seferovic

Toate meciurile din fazele eliminatorii sunt transmise live și în exclusivitate pe PRO TV, iar online pot fi văzute pe VOYO.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni