Ramona Bădescu, dezvăluiri fără perdea "La Măruță"! Cu care artist român ar petrece o noapte de dragoste

24 Septembrie 2021, 18:01

Autor: Cristina Tapu

Ramona Bădescu, în vârstă de 52 de ani, a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și a participat la emisiunea moderată de acesta. Mai mult decât atât, a răspuns întrebărilor delicate ale rubricii "Spui tot sau îți ia gura foc" și a făcut spectacol atunci când a fost nevoită să se confrunte cu sosurile picante. 

Ramona Bădescu locuiește de o bună perioadă de timp în Italia, însă recent s-a întors pe meleagurile natale. Revenită în București, Ramona a popsit și la emisiunea lui Cătălin Măruță. Rubrica "Spui tot sau îți va lua gura foc" i-a oferit ceva bătăi de cap actriței, însă ea le-a făcut față cu brio și s-a distrat pe cinste. 

Actrița a dezvăluit că Alain Delon s-a numărat printre cei care i-au făcut avansuri de-a lungul timpului și a dezvăluit despre acesta că este un adevărat gentleman. "Când mi-a spus Bonjour, Ramona am fost atât de emoționată. Eu nu i-am mai spus că obișnuiam să dorm cu pozele lui sub pernă", a dezvăluit Ramona. 

Întrebată cu cine ar alege să petreacă o noapte fierbinte de dragoste, Ramona a răspuns răspicat. "Eee, Uite eu sunt efectiv îndrăgostită de o personalitate și de un temperament unic pe care îl aveți aici în România. Gheorghe Zamfir. Îl iubesc. Mi-ar cânta, am vorbi despre câini...bine, desigur, întrebarea este un joc", a povestit Ramona. 

Vezi momentul integral în matrialukl video de mai sus 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies