• PRO TV
  • Raluka și Carla's Dreams intră în competiția Pe bune?!: „Și acum există temerile astea cu vaccinul”

Raluka și Carla's Dreams intră în competiția Pe bune?!: „Și acum există temerile astea cu vaccinul”

Raluka și Carla's Dreams intră în competiția Pe bune?!: „Și acum există temerile astea cu vaccinul”

O nouă seară de miercuri ne așteaptă cu momente amuzante în platoul Pe bune?!, de la 22:30. Gazda emisiunii, Andi Moisescu, i-a adus alături de Costi și Bobo pe cei doi jurați de la SuperStar: Raluka și Carla`s Dreams.

Raluka va face echipă cu Diță, iar Bobonete îl va avea alături pe Carla`s Dreams. Competiția va fi Pe bune?! între echipe, mai ales după ce Raluka va afirma: „Întrebările lor sunt mai simple. Lasă-mă să zic adevărul”. Ca să nu existe suspiciuni, invitatul lui Bobo va propune să schimbe un pic cursul quiz-show-ului.

Pentru prima dată în istoria emisunii, jucătorii nu-și vor mai alege singuri categoriile de pe panou, ci vor alege unii pentru ceilalți. „Tu ești aici să mă încurci sau să mă ajuți?”, îl va întreba Raluka pe colegul jurat.

La cine vor ajunge domenii precum: „Acele tale”, „Unde dai și unde crapă”, „Artistul, nu țestoasa”, „Cu dus și întors”, „Carte de muncă”, aflăm împreună în această seară, de la 22:30.

De ce refuzau oponenții vaccinului împotriva pojarului inocularea acestuia, la 1800? Care erau temerile lor de atunci de l-au făcut pe Mihai Bobonete să zică: „Și acum există temerile astea cu vaccinul”, aflăm într-o nouă ediție a quiz show-ului.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc. 

Ediția poate fi vizionată, în avans, pe platforma VOYO.

Pe bune?! – o demență de concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni