Raluka, mărturisiri emoționante despre operația din Turcia a mamei sale: "A fost o rezolvare minunată"

17 Noiembrie 2021, 16:52

Citeste mai mult despre: Raluka, clinica Turcia, diabet tip II, operatie,
Autor: Cristina Tapu

Raluka a fost invitata lui Cătălin Măruță în platoul emisiunii sale. Artista nu a sosit singură, ci însoțită de Ensar Duman, cel care a contribuit decisiv la rezolvarea problemelor de sănătate cu care s-a confruntat mama artistei. 

Raluka a povestit că mama ei suferă de diabet de tip 2, iar după ce a aflat că este operabil, nu a ezitat să o ducă la o clinică din Turcia. Acolo, femeia a fost supusă unei intervenții chirugicale, iar în prezent se simte mult mai bine. Mai mult decât atât, artista susține că în urma operației, mama sa a renunțat complet la pastilele pentru diabet și nu mai are probleme cu tensiunea, iar glicemia se află în limitele normale. 

"Eu nu am știut că există această operație. Diabetul, după cum știm o mare parte din noi, distruge o parte din corpul nostru. Diabetul nu stagnează. Mama are o gramadă de probleme de sănătate, iar diabetul nu făcea altceva decât să îi îngreuneze viața. Pe lângă el, se confruntă cu fibrilații, probleme la rinichi. Operația asta e o rezolvare minunată cel puțin în cazul mamei mele", a povestit Raluka. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies