Raluka, jurat Superstar, dezvăluie care sunt ingredientele unei vedete de succes

Mai sunt doar trei zile până când SuperStar, un nou show marca PRO TV, va începe. Oameni de toate vârstele și din toate categoriile sociale își vor înfrânge frica și vor urca pe scenă în fața unui juriu format din patru vedete autohtone. Doar concurenții cu cele mai bune voci vor ocupa un loc în finală, iar lupta se anunță una acerbă. Marți, 7 septembrie, Raluka, în calitate de membru al juriului, a fost invitată în platoul Vorbește lumea.

Raluka se numără printre cei patru membri ai juriului SuperStar, alături de Marius Moga, Smiley și Carla's Dreams. Solista a sosit marți în platoul emisiunii Vorbește lumea, acolo unde a dezvăluit informații despre spectacolul care va avea premiera pe 10 septembrie. 

Raluka a povestit care au fost cele mai amuzante momente din timpul filmărilor. "În prima parte a emisiunii eu am stat mai mult sub masă decât la masa juraților. Când începe Carla's cu glumele lui...Eu sunt foarte recunoscătoare că sunt aici", a povestit Raluka. 

Solista a dezvăluit că au existat și concurenți care i-au testat răbdarea și care au făcut-o să fie puțin răutăciaosă. Pe un ton glumeț, artista a mărturisit că cel care a fost cel mai dur cu cei care și-au încercat norocul pe scena Superstar este Carla's. 

Jurata a mărturisit care sunt trăsăturile ce deosebesc un om cu adevărat talentat de unul care doar are iluzia că ar poseda capacități, în acest caz vocale, deosebite. "Oamenii cu adevărat talentați sunt umili, dar oamenii care nu sunt talentați au impresia că sunt așa și mai sunt și plini de aroganță", a povestit aceasta. 

Întrebată care sunt calitățile pe care ar trebui să le aibă un superstar, Raluka a răspuns prompt: "Nu dețin acest secret. Dacă îl dețineam probabil aș fi fost mult mai mare de atât. Este o chestie subiectivă. Nu este doar despre vocea, nu este nici măcar o secundă despre cazul lor social", a spus solista.

Vezi momentul integral în clipul video de mai sus 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni