• Emisiuni
  • La Măruță
  • Raluka, detalii din culisele Protevelion. Ce spune prezentatoarea despre petrecerea sfârșitului de an

Raluka, detalii din culisele Protevelion. Ce spune prezentatoarea despre petrecerea sfârșitului de an

Anul acesta, Raluka și Pavel Bartoș vor fi gazdele unei petreceri de zile mari- PROTEVELION. Fiind invitată în emisiunea La Măruță, cântăreaața a oferit mai multe detalii despre această nouă provocare. 

Raluka recunoaște că a avut emoții mari: „Este prima dată când fac asta, m-am gândit...mamă oare o să-mi reușească, oare o să mă bâlbâi, oare o să reușesc să spun tot ce am de spus. Am reușit și l-am avut pe Pavel lângă mine, care este absolut genial și a reușit cumva să scoată din mine ce-i mai bun.

Fosta membră a juriului de la SuperStar mărturisește că rolul de prezentatoare este destul de solicitant: 

A fost foarte frumos, dar obositor pentru mine, trebuie să recunosc că am stat în picioare două zile non-stop, dar a fost foarte tare. Cu siguranță o să vă placă toate momentele pregătite pentru cei de acasă”.

„Am prezentat Protevelionul, am terminat cu SuperStarul, am avut filmări în fiecare zi și iată astăzi sunt la tine. Mâine am ședință foto...Eu nu cred că sunt liberă de Crăciun. Cred că m-ar părăsi orice iubit pe care l-aș avea în acest moment”.

Și ești tot singură?, a întrebat-o Cătălin Măruță.

„Sunt tot singură, da. Da sunt bine, nu mă plâng. Vezi că iar încep să primesc sute de mesaje pe Instagram: „Da mărită-te cu mine!”, dar sunt bine, n-am o problemă cu faptul că sunt singură. 

 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni