• PRO TV
  • Radu Constantin, în Viața bate vlogul: ”Noi toți suntem împinși de la spate ce drum să urmăm în viață”

Radu Constantin, în Viața bate vlogul: ”Noi toți suntem împinși de la spate ce drum să urmăm în viață”

Radu Constantin, în Viața bate vlogul: ”Noi toți suntem împinși de la spate ce drum să urmăm în viață”

Într-un nou episod al serialului marca protvplus.ro, „Viața bate vlogul”, Radu Constantin vorbește despre o problemă cu care se confruntă foarte mulți tineri din România.

În fiecare episod ”Viața bate vlogul”, o combinație de reality show și vlog, opt dintre cei mai populari vloggeri din România, Emil Rengle, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin, Miru, Robert Ionescu, dezvăluie dramele care le-au marcat adolescența, dar și felul în care au reușit să le depășească și să devină persoanele de succes de azi.

Citește și: Emil Rengle, din ”Viața bate vlogul”: "Când i-am spus că îmi plac băieții, mama a crezut că a făcut ea ceva greșit”

Radu Constantin, protagonistul episodului de astăzi, mărturisește că povestea sa nu este neapărat ”tristă”, dar că este povestea multor adolescenți și tineri din România.   

Noi toți suntem oarecum împinși de la spate ce carieră să alegem și ce drum să urmăm în viață, pe principiul că nu suntem noi neapărat în stare când avem 18, 19 ani. 

Eu, de mic, am vrut să urmez actorie, teatru... Când eram mic, țin minte că veneau musafirir acasă și mă urcam pe mașina de cusut și spuneam poezii, chestii, și ceream bani oamenilor, pe principiul ”ai fost la spectacol, trebuie să plătești”. A evoluat chestia asta, la școală avut toate rolurile, de la Mircea cel Bătrân la Baiazid, eu erau Capra din Capra cu trei iezi, eu centram, eu dădeam cu capul”. 

Pentru că orașul natal, Vaslui, nu-i putea oferi nicio oportunitate pentru a-și urma pasiunea, Radu Constantin a ales să meargă pe mâna părinților și a dat la trei facultăți care îi promiteau ”o carieră serioasă”.

Niciuna dintre ele nu-mi plăcea. N-aveau nicio legătură cu sufletul meu artistic și cu visurile mele de la cuceri lumea și de a ajunge la Hollywood. Am făcut doi ani la Construcții și a fost horror. Înăuntrul meu era o luptă încontinuu: băi, eu nu vreau să fac asta. Mi-am dat seama că risc să ajung la o vârstă în care să-mi pară rău pentru tot ceea ce am făcut, că am ascultat de alții”.

Urmăriți, în episodul de mai sus din ”Viața bate vlogul”, cum a reușit Radu Constantin să-și împlinească visul de a fi artist. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni