• PRO TV
  • Radu Ciucă: "Noroc cu Măruță, altfel nu le sărutam pe Monica Bârlădeanu, Diana Sar, Geanina Ilieș și pe Otniela!"

Radu Ciucă: "Noroc cu Măruță, altfel nu le sărutam pe Monica Bârlădeanu, Diana Sar, Geanina Ilieș și pe Otniela!"

Radu Ciucă: "Noroc cu Măruță, altfel nu le sărutam pe Monica Bârlădeanu, Diana Sar, Geanina Ilieș și pe Otniela!"

13 ani live zi de zi e un record pentru orice emisiune de televiziune! La Măruță împlinește pe 22 octombrie, 13 ani de emisie! 


Norocul nostru că La Măruță e aici! Faptul că emisiunea a rezistat are legătură însă cu mai mult decât norocul. Are legătură cu un prezentator neobosit, haios și autentic, dar și cu o echipă La Măruță care face ce iubește și iubește ce face! Noroc cu ei!

Pentru că La Măruță se vrea mereu altfel, Măruță nu are asistentă…ci asistent! Cel puțin așa l-a numit presa mondenă pe Radu Ciucă, editorul de montaj care i-a fost alături lui Cătălin în platou în timpul izolării din pandemie, e lângă el în tot felul de momente comice și face parte dintr-o echipă puternică. Echipa La Măruță!
 
La aniversarea celor 13 ani, Radu Ciucă a oferit un interviu exclusiv pentru protv.ro! Un interviu...cu noroc!  

Ai devenit cunoscut initial drept Radu-Bun-De-Însurătoare! Sigur că totul a fost în ton de glumă,
dar cum a început de fapt totul, spune-ne povestea…

Da, totul a pornit acum aproximativ 3 ani după ce Cătalin a vorbit cu bunica mea la telefon; la finalul discuției bunica mea i-a spus:“atât mai vreau, mamă, să-l văd însurat și pot să mor liniștită“, iar Cătălin i-a promis atunci că nu se lasă până nu mă însoară.Și de aici a început toată nebunia de la TV, cum vine câte o domnișoară, prima întrebare a lui Cătălin este “ai iubit/ești măritată?“ și uite așa apar și eu în peisaj!
 
Și ai acum o listă infinită de posibile pretendente?

Am cununiile legate, așa glumim noi când unele fete spun că au iubit sau când lucrurile nu funcționeză (râde).. Să știi că da, sunt pretendente, nu mă plâng (râde). De cele mai multe ori fac alegeri greșite, nu știu de ce. Funcționez la extreme, ori îmi place din prima clipă și mă îndrăgostesc pe loc, ori nu-mi place deloc și nimic nu poate schimbă asta. 

 
Nu știu cum s-a făcut, dar ai sărutat o mulțime de frumoase ale României! Cum a început totul, spune-mi povestea…

Evident, tot de la Cătălin, el e autorul moral. El mă vrea fericit, asta e clar! Am zis că-l pun naș cu siguranță! (râde)
A început cu Diana Sar, a pus-o să-și imagineze că este o scenă într-un film și scenariul sună așa: “eșți la o cafea cu Ciucă, trebuie să-l cucerești, iar la final îl săruți pasional “. Diana a intrat în joc și uite așa m-am trezit sărutat de ea.

Recunosc că și pentru mine a fost o surpriză, nu credeam că o să mă și sărute! După povestea asta au venit în platou alte frumoase ale României și scenariul s-a tot repetat!
 
OK, știm vorba americană “nu săruți și apoi te lauzi” (you don’t kiss and tell), dar pe ține te-a văzut toată țara, n-ai ce face, deja nu mai e vorba de laudă! Așa că hai să mai facem o recapitulare a frumoaselor sărutate aici și să lăsăm lista deschisă…

Diana Sar, Monica Bârlădeanu, Geanina Ilieș și Otniela!




 
Te-au sunat după vreun sărut prietenii, familia, ce reacții ai avut de la apropiați?
 
-Nu doar prietenii și familia, oamenii de pe stradă încă mai strigă după mine. Mă întreabă cum a fost, cine e mai mișto?
Le răspund sincer  “ n-am înțeles nimic, aveam emoții prea mari ."
 
În lunile de izolare ai fost mâna dreaptă din platou a lui Măruță, omul care îi era alături într-o perioadă când emisunea se făcea practic fără invitați și amândoi trebuia să umpleți un studio întreg. Cum a fost?
 
Pentru mine a fost una din cele mai frumoase perioade de când apar la TV, simțeam că îi sunt de mare ajutor lui Cătălin pentru că nu e deloc ușor să stai două ore în față camerei să vorbeșți “singur“. Ne încărcăm foarte tare cu energie când primeam sute de mesaje de la oameni care ne mulțumeau pentru emisiuni și pentru faptul că, pentru două ore uitau de situația deloc plăcută în care ne aflăm toți.
 
Pe la tine treceau toate mesajele românilor aflați în izolare. Ce fel de sms-uri și mailuri te-au impresionat atunci cel mai tare?
 
Off… erau atât de multe mesaje, nu-ți imaginezi, cred că undeva la 10.000 pe zi. Niciodată nu reușeam să citesc singur mesajele. După emisie, lăsăm telefonul în redacție și cineva de acolo continua să le citească. Foarte multe mesaje frumoase, dar cele care mi-au rămas în cap sunt cele în care oamenii ne mulțumeau pentru ce facem zilnic și că reușim să le dăm speranța și să le punem zâmbetul pe buze. 

Continuă sintagma “Noroc cu Măruță….”
 
Noroc cu Măruță pentru că, sincer, fără el nu le sărutăm pe Monica Bârlădeanu, Diana Sar, Geanina Ilieș, Otniela. 
Plus multe alte lucruri frumoase despre care nu pot vorbi, cel puțin nu acum, poate doar la o rubrica picantă!

Atunci te ținem minte pentru o astfel de rubrică! Lăsând gluma la o parte, ce crezi că nu se vede în legătură cu Măruță, dar tu, fiindu-i prieten, ai observat?
 
Măruță pentru mine nu este un coleg, este un prieten, unul dintre cei mai buni prieteni. Nu știu dacă se vede sau nu la TV asta, dar Cătălin este un OM cu un suflet minunat.

 
Care a fost cea mai mare lecție pe care ai învățat-o în toți anii în care ai lucrat La Măruță?
 
Că viață ți se poate schimba într-o secundă. Dacă îmi spuneai acum 13 ani când am venit în PROTV că o să fiu “asistentul lui Măruță“ sau “aghiotantul lui Măruță“ cum m-au numit cei din presa mondenă, îți ziceam că eșți nebun! Și totuși, iată-mă! Și nu știu de ce am senzația că asta e doar începutul. 
NOROC CU MĂRUȚĂ!

VEDEȚI MAI MULTE FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO:


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA INTERVIURI SPECIALE:




FOTO: LA MĂRUȚĂ/ARHIVĂ PERSONALĂ

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni