• PRO TV
  • Putine cupluri ar aparea asa. Diana Dumitrescu si noul ei iubit, intr-unul dintre cele mai intime momente

Putine cupluri ar aparea asa. Diana Dumitrescu si noul ei iubit, intr-unul dintre cele mai intime momente

Putine cupluri ar aparea asa. Diana Dumitrescu si noul ei iubit, intr-unul dintre cele mai intime momente

Dupa divortul de Ducu Ion, actrita s-a concentrat mult asupra carierei. Diana Dumitrescu s-a indragostit, insa, din nou, de un coleg de breasla.

Diana Dumitrescu si-a regasit zambetul la bratul actorului Dan Radulescu.

Frumoasa protagonista a telenovelei "Ingeri pierduti" nu s-a sfiit sa impartaseasca fericirea cu prietenii ei virtuali, publicand o fotografie in care apare alaturi de noul ei iubit dimineata, in pat.

Fanii vedetei au reactionat imediat. "Va sta bine impreuna. Sa fiti fericiti. Cel mai important in viata aceasta este intelegerea si iubirea dintre cei doi, nu altceva conteaza", a comentat o tanara la fotografia cu pricina.


 

Diana Dumitrescu a inceput de cateva luni o relatie cu actorul Dan Radulescu. Mai nou, cei doi lucreaza impreuna la un proiect special.

Dupa ani in sir in care a jucat in telenovele, seriale TV sau a fost protagonista in filme de lungmetraj, actrita urca, din nou, pe scena de teatru. Si nu o face oricum, ci alaturi de actualul ei iubit, artistul Dan Radulescu, dar si de o serie de artisti consacrati precum Valentin Teodosiu sau Manuela Harabor, scrie site-ul www.acasatv.ro.

Spectacolul se numeste "Prestez servicii artistice. Vanda", regia este semnata de Chris Simion, coregrafia apartine Irinei Strungareanu, in timp ce scenografia a fost realizata de Adina Mastalier si va avea avampremiera, luni, 20 ianuarie si, premiera, marti, 21 ianuarie la Godot Cafe Teatru. Spectacolul are la baza conflictul dintre generatiile de actori, unii care vor sa joace teatru ca pe vremea  lui Nottara, altii care vor sa abordeze teatrul modern.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni