• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Publicul, in delir cand Dorian Popa a aparut pe scena fara tricou. Imagini de la concertul LaLa Band: VIDEO

Publicul, in delir cand Dorian Popa a aparut pe scena fara tricou. Imagini de la concertul LaLa Band: VIDEO

Publicul, in delir cand Dorian Popa a aparut pe scena fara tricou. Imagini de la concertul LaLa Band: VIDEO

Un show incendiar, distractie si multa muzica buna - asa ar putea fi descrisa o seara perfecta petrecuta de fanii LaLa Band alaturi de idolii lor.

Trupa fenomen a momentului a lansat sambata seara cel de-al cincilea album - "LaLa Love Forever", care contine numai piese originale.

Totul, in cadrul unui spectacol sustinut la Arenele Romane, din Bucuresti, in fata a peste 5.000 de fani, din toate colturile tarii.

Albumul "LaLa Love Forever" contine numai piese noi, dar fanii le stiau pe toate si, pe parcursul concertului, au cantat la unison cu idolii lor.

In cele peste 3 ore de concert, cei 12 membri LaLa Band au cantat 40 de piese si au schimbat peste 75 de costumatii. Iar atunci cand Dorian a aparut pe scena la bustul gol, publicul a fost in delir.

"Era planuit sa intru doar la a doua piesa fara tricou, unde am intrat direct, ai vazut, insa mi-am confectionat eu singur un tricou, l-am rupt cu foarfeca, in pauza", a marturisit Dorian.

"Foarte multe ore de munca, pana in dimineata concertului, cand am zis: Hai sa ne redresam, ca in seara aceasta avem un concert, trebuie sa-l ducem pana la capat", a declarat Criss.

"Am vazut parinti care cantau si urlau cu noi, sincer, a fost coplesitor si finalul cu artificii si confetti. Mie mi-au dat lacrimile, am crezut ca s-a terminat, dar LaLa Band este Forever", a spus Vlad.

Acesta, de altfel, este si mesajul celei mai iubite trupe din Romania.

"Chiar daca serialul se termina, LaLa Band continua, "LaLa Band Forever". Si acesta este primul album cu piese originale si se pare ca intr-adevar place", a afirmat Sore.

In timpul concertului, trupa a avut si un invitat surpriza pentru fanii sai: Costin Cambir.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni