• Emisiuni
  • La Măruță
  • Probleme grave la "Dansez pentru tine"! Ilinca Vandici: "Nu mai putem realiza coregrafiile". Ce s-a intamplat chiar inainte de emisiune

Probleme grave la "Dansez pentru tine"! Ilinca Vandici: "Nu mai putem realiza coregrafiile". Ce s-a intamplat chiar inainte de emisiune

Probleme grave la "Dansez pentru tine"! Ilinca Vandici: "Nu mai putem realiza coregrafiile". Ce s-a intamplat chiar inainte de emisiune

Cu doar doua ore inainte de inceperea emisiunii "Dansez pentru tine" de vineri seara, partenerul de dans al Ilincai Vandici s-a accidentat in timpul antrenamentelor.

Razvan a suferit o ruptura de muschi la o mana si toate miscarile pe care dansatorul le-a executat au fost extrem de dureroase. El si Ilinca Vandici au fost nevoiti sa schimbe coregrafiile din aceasta seara, deoarece lui Razvan i-a fost imposibil sa foloseasca bratul ranit.

Show-ul "Dansez pentru tine" poate fi urmarit INTEGRAL pe VOYO.RO

"Razvan a facut ruptura de muschi acum 2 ore. Suntem in impas, pentru ca nu mai putem realiza coregrafiile, totul a fost dat peste cap pentru ca el nu isi mai posta misca mana", a declarat Ilinca Vandici, "La Maruta".

"O sa trebuiasca sa dansez cu o singura mana. Nici nu mai simt durerea duelului, simt durerea umarului. O sa trecem si peste ata. A venit intr-un moment prost", a spus si Razvan, suparat ca a patit asta chiar inainte de inceperea emisiunii.

Cu toate acestea, dansurile celor doi au fost apreciate cu note foarte bune de juriu, iar publicul a fost de aceeasi parere: Ilinca si Razvan au trecut de duelul impotriva lui Ruby si Alexandru Ciobanu si au ajuns in marea finala de saptamana viitoare.

Mai mult, in clasamentul perechilor, cei doi au reusit sa se situeze pe locul doi, in spatele lui Sore si Dark, dar inaintea luliei si lui Dima.

Telespectatorii ProTV au timp pana vinerea viitoare sa-si voteze preferatii la premiul cel mare in valoare de 60.000 de euro, care ii va reveni castigatorului celui de-al 14-lea sezon de la "Dansez pentru tine".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni