• PRO TV
  • Probabil cel mai sexy cuplu al momentului. Cum arata fosta Miss Universe la bratul iubitului ei, Nick Jonas

Probabil cel mai sexy cuplu al momentului. Cum arata fosta Miss Universe la bratul iubitului ei, Nick Jonas

Probabil cel mai sexy cuplu al momentului. Cum arata fosta Miss Universe la bratul iubitului ei, Nick Jonas

Olivia Culpo si Nick Jonas sunt tineri, celebri si frumosi, iar prezenta lor reprezinta adesea punctul de atractie al evenimentelor la care participa sau al locurilor unde sunt surprinsi. O aparitie recenta i-a impresionat pe toti.

Olivia Culpo si Nick Jonas formeaza, probabil, cel mai sexy cuplu al momentului, motiv pentru care paparazzii sunt mereu pe urmele lor. Cei doi au fost surprinsi recent pe aeroportul din Los Angeles, unde au revenit dupa cateva zile petrecute in Hawaii.

Olivia si Nick au atras atentia tuturor celor prezenti pe aeroport de indata ce si-au facut aparitia in tinute de vacanta, pe care le-au completat cu succes cu zambete largi. Cei doi nu s-au dezlipit nicio secunda unul de altul, ci s-au tinut de mana tot timpul si au incercat sa evite bliturile aparatelor de fotografiat.

Imbracata lejer intr-o pereche de pantaloni scurti, un tricou alb si o camasa de blugi, fosta Miss Universe si-a expus formele de invidiat, cu care a castigat cel mai ravnit concurs de frumusete in 2012. 

Nici iubitul ei nu s-a lasat mai prejos si a ales un outfit interesant, compus dintr-o pereche de pantaloni negri, un tricou alb si o camasa de blugi, pe care l-a accesorizat cu un ceas, un rucsac si o pereche de pantofi din lac, reusind sa fie pe aceeasi lungime de unda cu frumoasa satena.


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni