• PRO TV
  • Priyanca Chopra și Nick Jonas, printre cele mai frumoase cupluri de vedete. Fotografiile de familie cu care și-au bucurat fanii

Priyanca Chopra și Nick Jonas, printre cele mai frumoase cupluri de vedete. Fotografiile de familie cu care și-au bucurat fanii

Priyanca Chopra și Nick Jonas, printre cele mai frumoase cupluri de vedete. Fotografiile de familie cu care și-au bucurat fanii

Priyanka Chopra și Nick Jonas par mai fericiți ca niciodată. Fotografiile lor de familie, postate pe rețelele sociale, îi arată foarte îndrăgostiți, iar presa nu odată i-a prezentat ca fiind unul dintre cele mai frumoase cupluri de celebrități. Cum au ajuns să fie împreună actrița de la Bollywood și muzicianul american?

Priyanka este cu 10 ani mai în vârstă decât alesul inimii ei, însă diferența de vârstă nu a contat prea mult pentru cei doi. Nick a fost cucerit de frumusețea actriței de la Bollywood și, prin urmare, a decis să o contacteze prin intermediul managerului ei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

În 2000, la vârsta de 18 ani, Priyanka Chopra a câștigat titlul de Miss World. Ea a început să fie invitată ca protagonistă în multe filme și, treptat, a devenit o actriță populară nu doar în India, ci și în Statele Unite. În 2015, Priyanka a primit un rol în serialul american "Quantico". S-a întâmplat ca serialul să fie urmărit de muzicianul Nick Jonas, care a fost fascinat de frumusețea actriței. În curând, artistul i-a transmis, prin intermediul managerului, cât de mult o admiră. Cei doi au început să corespondeze, dar s-au întâlnit abia în 2017, la ceremonia Vanity Fair.

La începutul anului 2018, cuplul și-a confirmat relația, iar în luna august a aceluiași an și-au anunțat logodna. În zilele de 1 și 2 decembrie 2018, actrița și muzicianul au jucat două nunți simultan - conform obiceiurilor creștine și indiene.

Nunta a fost una fastuoasă, iar Nick a respectat tradițiile indiene. El s-a îmbrăcat în ținute tradiționale și a venit la nuntă călărind un cal. Petrecerea a avut loc în Palatul Umaid Bhawan, printre cele mai renumite din India. 

Cei doi visează să devenină părinți. Priyanka Chopra nu odată a declarat că își dorește să aibă copii. 


Urmărește în galeria foto, cele mai noi fotografii ale cuplului. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram @priyankachopra, @nickjonas

Vezi și:


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni