• Emisiuni
  • La Măruță
  • Primele imagini cu micuta Eva Maria Ioana de la botez. Poza cu fetita lui Catalin Maruta si a Andrei i-a cucerit pe fani

Primele imagini cu micuta Eva Maria Ioana de la botez. Poza cu fetita lui Catalin Maruta si a Andrei i-a cucerit pe fani

Primele imagini cu micuta Eva Maria Ioana de la botez. Poza cu fetita lui Catalin Maruta si a Andrei i-a cucerit pe fani

Andra si Catalin Maruta au trait cele mai frumoase clipe dupa nasterea micutei Eva Maria Ioana. Ca orice parinte, cei doi s-au straduit ca petrecerea de crestinare a fetitei lor, cel de-al doilea copil al familiei, sa fie fara cusur, lucru care s-a si intamplat.

Daca pana acum au fost publicate imagini pe retelele de socializare cu micuta Eva, in timpul slujbei de crestinare, cei doi parintii au publicat o imagine cu chipul fetitei lor, care devenise crestina.

Imaginea a strans peste 150.000 de like-uri in timp record de la publicare, iar cei care au vazut imaginea au facut urarile care se cuvin unui astfel de eveniment:

"Sa va traiasca. Sunteti o familie reusita, cea mica seamana cu amandoi. Sa va bucurati de ea. Va pup", "Binecuvintarea Domnului peste Eva Maria Ioana si intreaga familie ! Sa va traiasca Sanatoasa", sau "Sa va traiasca micuta crestina Eva, sa o cresteti cu multa iubire!!!", au fost numai cateva dintre mesajele pe care prietenii virtuali le-au scris in sectiunea comentarii.

Cu cine seama micuta? Nici acest detaliu nu a scapat de ochii vigilenti ai internautilor, iar cei mai multi au marturisit ca seamana cu tatal ei, Catalin Maruta.

Voi ce parere aveti?

 

Va fac cunostinta cu crestina Eva Maria Ioana!❤️

Posted by Andra on Sunday, October 11, 2015

Andra si Catalin Maruta au arata impecabil la botezul fiicei lor, iar David a facut senzatie intr-un costum ca al tatalui sau.

 

Cu surioara mea Andra la botezul micutei lor! Sa va traiasca ingerasul Eva Maria!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni