• PRO TV
  • Prima reacție a magicianului David Blaine la acuzațiile de agresiune sexuală

Prima reacție a magicianului David Blaine la acuzațiile de agresiune sexuală

Prima reacție a magicianului David Blaine la acuzațiile de agresiune sexuală

Magicianul David Blaine a fost înștiițat oficial de poliția din New York că oamenii legii au deschis o anchetă pe numele său. Două femei îl acuză de agresiune sexuală.

David Blaine (45 de ani), cunoscut în lumea întreagă pentru trucurile de magie și iluzionism, a negat că s-ar fi atins de cele două femei. Un purtător de cuvânt al americanului a declarat că Blaine cooperează cu autoritățile în vederea stabilirii adevărului.

David neagă acuzațiile care au fost făcute publice și ia aceste presupuneri în serios. El intenționează să coopereze în cadrul anchetei”, a dezvăluit reprezentantul magicianului, Jill Fritzo, conform eu.usatoday.com.

Poliția din New York investighează două posibile acte de agresiune sexuală, după ce două femei au depus plângere pe numele artistului. Conform reprezentanților NYPD, una dintre femei susține că a fost violată de David Blaine în 1998, în apartamentul acestuia din Manhattan.

În ciuda faptului că evenimentul reclamat a avut loc acum mai bine de 20 de ani, presupusa faptă nu beneficiază de prescriere. Conform legislației din 2006, autoritățile din statul New York au eliminat termenul de prescripție al unor infracțiuni precum violul de gradul I, abuzul sexual în stare agravantă și agresiunea sexuală asupra unui minor.

David Blaine, un magician de talie mondială

Magicianul american a cunoscut notorietatea în urmă cu 20 de ani, când s-a lăsat îngropat de viu într-un sicriu. A rezistat fără apă și mâncare nu mai puțin de șapte zile. 

Vezi în GALERIA FOTO principalele sale momente de magie!

În 2003 a făcut senzație la Londra, unde a stat suspendat, la zece metri deasupra solului, într-o cutie din plexiglas, vreme de 40 de zile.

În 2008, iluzionistul a intrat în Cartea Recordurilor după ce a reușit să-și țină respirația vreme de 17 minute și patru secunde, într-un rezervor cu 6,8 metri cubi de apă. Însă recordul său a rezistat doar patru luni și jumătate, fiind doborât de elvețianul Peter Colat, care a stat sub apă 19 minute și 21 de secunde. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni