Prima declarație în exclusivitate a lui Gabi Bădălău după acuzațiile Claudiei Pătrășcanu

14 Decembrie 2020, 18:02

Citeste mai mult despre: La Maruta, Claudia Patrascanu, Gabi Badalau,
Autor: Diana Oprea

Într-un interviu pentru emisiunea ”La Măruță”, cântăreața Claudia Pătrășcanu a mărturisit, în lacrimi, prin ce momente trece de la anunțarea divorțului de Gabriel Bădălău. Cei doi se luptă în instanță pentru custodia celor doi băieți ai lor, de 3 și 5 ani. 

Îi sun și le distrage atenția, nu-i lasă să vorbească cu mine. (...) Tatăl îmi închide brusc telefonul, bunicul îi spune că sunt cea mai urâtă și cea mai rea mamă. (...) Cumva mă vor ca și inexistentă”, a spus Claudia. 


Iată cum a răspuns Gabi Bădălău la declarițiile fostei soții: ”Ce pot să răspund la lucrul ăsta? Să răspund la alte acuzații? Nu pot să fac lucrul ăsta, pntru că nu fac parte din filmul ăsta. (...) Atât timp cât pune partea financiară pe primul loc și vede în mine doar o chestie de a mă suge de bani, ca să zic așa, nu avem cum să ne înțelegem. Și atâta timp cât folosește copiii ca o armă împotriva mea nu avem cum. (...) Mă întrebi de ce am ajuns în instanță. De asta am ajuns, pentru că trei luni de zile a plecat cu copiii la Constanța și nu a vrut să mi-i dea o zi. Claudia vrea doar bani și mai nou cred că vrea să mă decadă din drepturi sau habar nu am”. 

 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies