• Emisiuni
  • La Măruță
  • Prietena Adei Dumitru și mama lui Carmen Grebenișan, primele declarații după ce au fost nominalizate spre eliminare

Prietena Adei Dumitru și mama lui Carmen Grebenișan, primele declarații după ce au fost nominalizate spre eliminare

În platoul emisiunii „La Măruță” a venit, în ediția de astăzi, una dintre bunele prietene ale Adei. Aceasta a comentat atât scandalurile care au apărut în tribul roșu, cât și nominalizarea Faimoasei spre eliminare, venită din partea lui Ionuț Iftimoaie. Prin videoconferință a fost luată legătura și cu mama lui Carmen Grebenișan, care a vorbit despre ce s-a întâmplat aseară în Consiliu.

Survivor este cel mai puternic reality show din lume, unde concurenții trebuie să facă față condițiilor dure, zilelor întregi în care mâncarea și confortul pur și simplu nu există! Despre asta este vorba în tabere, dar și pe traseu, despre a te cunoaște, a lupta cu limitele pe care credeai că le ai și a demonstra că poți merge mai departe, orice ar fi!

Ediția de aseară, 7 martie, a adus în fața Faimoșilor, Războinicilor, dar și celor de acasă atât reguli noi de joc, cât și o serie de surprize inedite!

În Consiliul de Nominalizare, Ada a fost trimisă spre eliminare de către Ionuț Iftimoaie, lucru pe care nu a crezut că îl va face, având în vedere că a adus în discuție alți concurenți, precum Kamara. Deși a repetat de mai multe ori că cel care merită să iasă din competiție este artistul și chiar Mihai Zmărăndescu, fiindcă este accidentat și nu poate juca, Ionuț Iftimoaie a luat o decizie total diferită.

„A luat-o Brăila rău de tot! A zis de Kamara, că s-au înjurat, că au avut probleme, dar uite și de Mihai, că este accidentat. Ada! Și noi am rămas uimiți”, a spus Ada.

Momentul a fost comentat și în platoul lui Cătălin Măruță, acolo unde ca invitată a avut-o pe Ana, prietena ei cea mai bună.

„Ced că este foarte bine. În primul rând mi se pare că este foarte veselă și gândește pozitiv. Mi-a plăcut și răspunsul ei din Consiliu, când a vorbit despre nominalizare”, a fost comentariul Anei.

Mama lui Carmen Grebenișan, discuție în paltoul emisiunii „La Măruță”

Cel de-al doilea Consiliu de Nominalizare de săptămâna aceasta i-a adus din nou în prim-plan pe Faimoși. Aceștia au votat, iar după ce biletele din urnă au fost numărate, Daniel Pavel a rostit numele concurentei aflate la un pas să părăsească Republica Dominicană.

Carmen Grebenișan este, așadar, nominalizarea de grup din ediția de marți, 7 martie. În emisiunea lui Cătălin Măruță a intrat astăzi, prin videoconferință, mama lui Faimoasei, care a punctat anumite aspecte.

„Carmen se descurcă extraordinar de bine, cum s-a descurcat în toată viața ei. De mică a fost foarte isteață, s-a descurcat în orice situație. Acum se descurcă peste așteptările noastre. Aseară a fost cam tristă pentru că am văzut cum a plâns”, a spus, printre altele, mama lui Carmen Grebenișan.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS CUM AU FOST COMENTATE ȘI CELELALTE MOMENTE DE LA SURVIVOR

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni