Povestea preotului de la Românii au Talent: "Sfânta Parascheva mi-a apărut în vis! Sănătatea mea s-a îmbunătățit"

13 Octombrie 2021, 17:15

Alexandru Balaban este preotul din județul Tulcea care i-a uimit pe cei patru jurați de la „Românii au talent”, iar ulterior a apărut și la "Visuri la cheie". 

Bărbatul este preot din anul 2012 și se ocupă de foarte multe activități în comunitatea sa. La Măruță a povestit despre viața avută până la 32 de ani și a vorbit despre faptul că Sfânta Parascheva și credința l-au ajutat în viață mereu:

"Mă visam fotbalist, plecam de acasă și mergeam să joc fotbal, mama nu mă găsea acasă. Am căzut dintr-o căruță, medicii spuneau că nu mai am șanse mari să merg. Aveam o bătrână lângă mine care îmi vorbea de Sfinți. Nu o băgam în seamă. Într-o seară am visat însă o femeie care mă lua de mână de pe patul de spital. De atunci starea mea s-a îmbunătățit. După aceea am aflat de la acea bătrână.că Sfânta Parascheva îmi apăruse. Azi slujesc într-o Biserică cu Hramul Sfintei Parascheva(...)Sfânta Parascheva mi-a mai apărut și apoi (...)  deja ajunsesem la seminar, îmi plăcea fotbalul și am jucat fotbal cu colegii; am mers la duș, am făcut cu apă rece, am făcut o sinuzită puternică, eram o legumă; am simțit-o pe Sfânta Paracheva lângă mine și mi-am revenit (...) pot să spun că fără Dumnezeu suntem nimic, asta de la cineva care nu iubea așa mult Biserica."

Preotul Alexandru Balaban a ajutat și familia Filip de la Visuri la cheie, emisiune difuzată pe 13 octombrie 2021. 

Vedeți un interviu special atașat acestui material
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies