• Emisiuni
  • La Măruță
  • Povestea preotului de la Românii au Talent: "Sfânta Parascheva mi-a apărut în vis! Sănătatea mea s-a îmbunătățit"

Povestea preotului de la Românii au Talent: "Sfânta Parascheva mi-a apărut în vis! Sănătatea mea s-a îmbunătățit"

Alexandru Balaban este preotul din județul Tulcea care i-a uimit pe cei patru jurați de la „Românii au talent”, iar ulterior a apărut și la "Visuri la cheie". 

Bărbatul este preot din anul 2012 și se ocupă de foarte multe activități în comunitatea sa. La Măruță a povestit despre viața avută până la 32 de ani și a vorbit despre faptul că Sfânta Parascheva și credința l-au ajutat în viață mereu:

"Mă visam fotbalist, plecam de acasă și mergeam să joc fotbal, mama nu mă găsea acasă. Am căzut dintr-o căruță, medicii spuneau că nu mai am șanse mari să merg. Aveam o bătrână lângă mine care îmi vorbea de Sfinți. Nu o băgam în seamă. Într-o seară am visat însă o femeie care mă lua de mână de pe patul de spital. De atunci starea mea s-a îmbunătățit. După aceea am aflat de la acea bătrână.că Sfânta Parascheva îmi apăruse. Azi slujesc într-o Biserică cu Hramul Sfintei Parascheva(...)Sfânta Parascheva mi-a mai apărut și apoi (...)  deja ajunsesem la seminar, îmi plăcea fotbalul și am jucat fotbal cu colegii; am mers la duș, am făcut cu apă rece, am făcut o sinuzită puternică, eram o legumă; am simțit-o pe Sfânta Paracheva lângă mine și mi-am revenit (...) pot să spun că fără Dumnezeu suntem nimic, asta de la cineva care nu iubea așa mult Biserica."

Preotul Alexandru Balaban a ajutat și familia Filip de la Visuri la cheie, emisiune difuzată pe 13 octombrie 2021. 

Vedeți un interviu special atașat acestui material

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni