• PRO TV
  • Povestea lui Sean Connery: drumul de la sărăcie lucie la faimă! În tinerețe a fost nevoit să doarmă într-un sicriu 

Povestea lui Sean Connery: drumul de la sărăcie lucie la faimă! În tinerețe a fost nevoit să doarmă într-un sicriu 

Povestea lui Sean Connery: drumul de la sărăcie lucie la faimă! În tinerețe a fost nevoit să doarmă într-un sicriu 

Viața lui Sean Connery nu a fost dintotdeauna una desprinsă din povești. Din contră, actorul a trecut prin multe momente dificile pe care a reușit să le depășească. A fost nevoit să se descurce cu un buget limitat și a dormit, zile la rând, într-un coșciug.

Mulți oameni asociază personajul lui James Bond de numele lui Sean Connery, însă înainte de a ajunge una dintre cele mai respectate figuri din industria cinematografică, actorul a trecut prin clipe cumplite. S-a confruntat cu foamea și sărăcia și, în ultimă instanță, a apelat la un gest disperat. 

Înainte de a fi cunoscut sub numele de Sean Connery, actorul se prezenta tuturor folosind numele Tom. El a muncit la o firmă de pompe funebre din Haddington, Scoția. Se ocupa, împreună cu alte două femei, de lustruirea sicrielor.

La vremea respectivă, în jurul anilor 1950, bugetul lui ar fi fost atât de limitat încât "a petrecut câteva nopți dormind în sicriu", a relatat Tommy Wark, fost coleg al regretatului actor. Din fericire, situația nu a durat prea mult pentru că Tommy s-a oferit să îl primească acasă la el până când Sean reușea să găsească un loc în care putea trăi decent. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Cei mai populari TikTok-eri de la Untold!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni