• PRO TV
  • Povestea celebrului actor indian Mithun Chakraborty, care a adoptat o fetiță găsită la gunoi. Cum arată acum viața ei

Povestea celebrului actor indian Mithun Chakraborty, care a adoptat o fetiță găsită la gunoi. Cum arată acum viața ei

Povestea celebrului actor indian Mithun Chakraborty, care a adoptat o fetiță găsită la gunoi. Cum arată acum viața ei

Mithun Chakraborty (71 de ani) este un actor, producător și politician indian, cu o carieră impresionantă. El a cunoscut popularitatea odată cu filmul „Disco Dancer” (1982), care a devenit un fel de carte de vizită pentru el. 

În tinerețe, Chakraborty a fost idolul femeilor, considerat un fel sex simbol al generației sale în India. După câteva relații pasagere, în 1979, el se căsătorește cu actrița indiană Yogita Bali, care îi dăruiește trei fii.



Mithun avea în sfârșit tot ce visase de atâta vreme: o familie fericită și succes profesional. Dar iată că viața îi pregătește o nouă surpriză, demnă de un scenariu de film indian. Într-o bună zi, Mithun găsește un bebeluș abandonat într-un tomberon. Fetița aruncată la gunoi de către părinții ei a devenit al patrulea copil al actorului, pe care a numit-o Dishani.



Dishani a fost înconjurată de multă iubire și s-a înțeles perfect cu frații mai mari. Ea l-a inspirat pe Mithun Chakraborty să facă un film bazat pe povestea lor de viață: „Familia” povestește despre un comediant de stradă care găsește o fetiță într-un coș de gunoi și devine tatăl ei adoptiv.

Dishani Chakraborty a crescut în Mumbai, India, unde și-a terminat studiile și apoi s-a mutat la Los Angeles (SUA). A absolvit Academia de Film din New York. A jucat în două scurtmetraje (Holy Smoke!) și (Underpass). La 29 de ani, Dishani trăiește acum visul american, alături de iubitul ei (vezi galeria foto). Tânăra mai este pasionată de modă și de muzică. 

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos

Sursă foto: Instagram: dishanichakraborty

Vezi și: Stewardesele ascund asta de noi








 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni