Potentialele gospodine descopera ca “au venit la stana, nu la hotel de patru stele!”. Diseara, de la 20:30

Potentialele gospodine descopera ca “au venit la stana, nu la hotel de patru stele!”. Diseara, de la 20:30

In aceasta seara, de la 20:30, tensiunea creste din ce in ce mai tare in ferma fiecarui Gospodar fara pereche!

Multe dintre fetele care au ajuns la fermele celor 10 gospodari si-au luat inimile in dinti si au inceput sa exploreze fiecare coltisor, in cautarea confortului cu care sunt obisnuite, iar unii dintre baietii se vor simti chiar jigniti de modul in care reactioneaza alesele lor.

“Ma asteptam sa stam in niste conditii modeste, dar cand am vazut ce era acolo, nu mai aveam nimic de facut in momentul acela – ori ne adaptam, ori ne suparam. Si am preferat sa ma adaptez.”, va spune Alina, chiar dupa ce ajunge la ferma lui Bogdan Nastase, luptatorul K1. “Au venit la stana, nu la hotel de patru stele!”, va completa chiar Bogdan, dezamagit de reactia celor doua.

Lili si Andreea au ajuns pregatite la Alexandru Abramiuc, gospodarul apicultor! Insa micile divergente dintre cele doua incep chiar dinainte de a ajunge acasa la Alex: Andreea considera ca stilul vestimentar al lui Lili nu este unul deloc potrivit pentru ferma, iar Lili nu este deloc incantata de faptul ca Andreea pare sa se apropie prea repede de Alex.

Acasa la Marin Cazan, Julieta si Marcela incep sa prinda mersul lucrurilor: fac aranjamentele de dormit, isi organizeaza hainele in sifonier, toate sub atenta supraveghere a lui Marin, dar si a... mamei sale. Daca a tinut neaparat sa fie prezenta in momentul citirii scrisorilor, mama lui Marin este foarte atenta la fiecare detaliu pe care il vede la cele doua: “Una e retrasa, cred ca e mai rusinoasa decat mine. Cealalta e buna de gura, cred ca-i ardeleanca!”.

Gospodar fara pereche aduce in aceasta seara primele povesti, patanii, lacrimi, neintelegeri si flirturi din fermele celor 10 gospodari: Alexandru, Bogdan, Casian, Claudiu, Florin, Ion, Liviu, Marin, Stefan si Vasile. 

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni