• PRO TV
  • Polițiștii răi se întorc. Will Smith și Martin Lawrence fac echipă și în Bad Boys 3, după 15 ani

Polițiștii răi se întorc. Will Smith și Martin Lawrence fac echipă și în Bad Boys 3, după 15 ani

Polițiștii răi se întorc. Will Smith și Martin Lawrence fac echipă și în Bad Boys 3, după 15 ani

Nu mai puțin de 15 ani au trecut de la Bad Boys 2, însă Will Smith și Martin Lawrence sunt în negocieri cu Sony și Columbia Pictures pentru a apărea în partea a treia a seriei.

Will Smith (50 de ani) și Martin Lawrence (53 de ani) nu trag cu gloanțe oarbe, în ciuda vârstei lor. Cei doi sunt într-o formă de invidiat și pregătiți să joace într-un nou film marca Bad Boys. Conform Variety, cei doi sunt în discuții cu producătorii celei de-a treia părți pentru stabilirea contractelor pe care vor juca. „Dacă e să facem o a treia parte din Bad Boys, după 15 ani, ar trebui să fie la un nivel superior”, declara la începutul acestui an Sandford Panitch, președintele Columbia Pictures.

Scenă din Bad Boys 2


Nimeni nu știe cât de înaintate sunt discuțiile cu cele două staruri, însă planul inițial arată ca filmările trebuie să înceapă undeva în primăvara anului viitor. Totodată, filmul ar trebui să apară la cinema pe la sfârșitul lunii ianuarie a anului 2020. La cum zboară timpul, acest termen nu-i prea departe. 

Panitch a spus că ideea de a face Bad Boys 3 stă în picioare doar în situația în care Smith și Lawrence sunt distribuiți în rolurile principale. Fără ei, filmul nu are vreun rost, și e de așteptat ca producătorii să accepte orice sumă cer aceștia pentru a le obține semnătura, iar explicația e cât se poate de evidentă. Sony Pictures trebuie să recupereze mult teren în lupta cu Disney, care s-a bucurat de colaborări fructuoase cu Marvel, Pixar și LucasFilm. 

Scenă din Bad Boys 2

Columbia și Sony vor încerca să țină pasul cu producțiile de miliarde ale concurenților, scoțând de la naftalină francize care are putea sparge topurile. Unul din experimentele lor este Jumanji: Welcome to the jungle, realizat la 20 de ani de la prima parte. Cu Dwyne Johnson în distribuție, filmul a avut încasări globale de 962 de milioane de dolari. Nu la fel de bine au ieșit lucrurile cu remake-ul Ghostbusters, o idee neinspirată care a costat 144 de milioane de dolari, dar care a produs doar 229 de milioane.

Bad Boys a fost lansat în 1995, în regia lui Michael Bay (Armaggedon, The Rock). Cu un buget de 19 milioane de dolari, primul film din serie a cumulat încasări de 141,4 milioane de dolari la nivel global. 

Bad Boys 2 a intrat pe marile ecrane în 2003, în regia aceluiași Michael Bay. Bugetul filmului a fost de 130 de milioane de dolari, iar încasările globale – 273,3 milioane de dolari.   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni