• Emisiuni
  • La Măruță
  • Pilotul Titi Aur, infectat cu coronavirus. Ce mesaj a transmis de pe patul de spital

Pilotul Titi Aur, infectat cu coronavirus. Ce mesaj a transmis de pe patul de spital

Titi Aur se află internat în spital, după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Cunoscutul pilot de raliuri, în vârstă de 57 de ani, a fost internat pe 1 aprilie, într-un spital din Bârlad, după ce starea lui s-a deteriorat brusc.

În prezent, Titi Aur se simte mai bine, dar a trecut prin clipe de coșmar. El a intrat în direct, în emisiunea La Măruță, aflându-se încă pe patul de spital, vorbind despre felul în care s-a simțit. 

Eram cu două surse de oxigen, cu mult peste 20 l, am ajuns și la 28 l oxigen pe minut și nu aveam aer. Îți spun sincer, senzaţia este traumatizantă, am trecut prin multe în viaţă, am avut de gestionat multe situații limită, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizantă situaţie. Am avut parte de o echipă minunată de medici la Bârlad, dar a contat foarte mult și șansa. Medicul mi-a spus că am avut o formă gravă, galopantă, fulminantă chiar, am venit cu 30% plămân afectat şi am ajuns până la 45 %” (...)Am avut o perioadă de 8 zile în care nu puteam să respir nici o secundă fără mască”, a spus Titi Aur. 

Pilotul a mai spus că a respectat toate măsurile de igienă, a purtat mereu mască, dar nu știe cum a reușit să se infecteze: 

”Ştiam despre COVID-19, nu fac parte din cei care spun că nu există, am purtat mască mereu, chiar îmi spuneau colegii că nu mi-au văzut faţa de un an de zile. Am umblat cu mască, am încercat să mă protejez. Vreau să transmit pentru cei care demonstrează: fraţilor, nu mai transmiteţi acea minciună că nu există Covid, pentru că sunt unii care cred. Cei care faceți asta deveniţi autorii morali ai unor tragedii. Sunt oameni care chiar au cunoștințe medicale și îi văd cum transmit un mesaj eronat, fals. Există COVID-19 şi este foarte periculos”, a mai spus Titit Aur

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni