• PRO TV
  • Pe cine va alege Claudia Pavel la duel în seara aceasta la Ferma, aflăm de la 21:30, la PRO TV

Pe cine va alege Claudia Pavel la duel în seara aceasta la Ferma, aflăm de la 21:30, la PRO TV

Pe cine va alege Claudia Pavel la duel în seara aceasta la Ferma, aflăm de la 21:30, la PRO TV

În seara aceasta, de la 21:30 la PRO TV, Claudia Pavel are ocazia să aleagă între cele două concurente pe care nu le are deloc la suflet: Brigitte sau Ioana! După atâtea săptămâni petrecute în tensiuni constante și cu multe vorbe grele aruncate, Claudia va avea, în sfârșit, ocazia să arate cât de puternică e comparativ cu una dintre cele două, așa cum spune chiar ea.

Duelista va încerca să facă toate calculele posibile, astfel încât să aibă cele mai multe șanse de câștig, dar oare o vor surprinde Brigitte și Ioana cu ceva neașteptat? În seara asta, toate măștile sunt date pe față, iar una dintre cele trei (Claudia, Brigitte sau Ioana) va părăsi Ferma pentru totdeauna și, în același timp, va pierde șansa la premiul în valoare de 50.000 de euro!

Claudia Pavel pare să fie mărul discordiei și să cauzeze toate conflictele în fermă, iar Brigitte și Ioana fac echipa perfectă și se asigură că toți sunt fericiți și... cu burta plină! Va reuși eliminarea din seara aceasta să stabilizeze lucrurile în Ferma sau va continua seria conflictelor?

Astăzi, de la 21:30 la PRO TV, Ferma va aduce un duel neașteptat și lacrimi de tristețe odată cu eliminarea!

Fiecare ediție Ferma este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Ferma. Un nou început!



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni