• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Pavel Bartoș și Smiley au îndeplinit Visuri la cheie. Roberta i-a impresionat cu dăruirea ei pentru gimnastică

Pavel Bartoș și Smiley au îndeplinit Visuri la cheie. Roberta i-a impresionat cu dăruirea ei pentru gimnastică

Pavel Bartoș și Smiley au îndeplinit Visuri la cheie. Roberta i-a impresionat cu dăruirea ei pentru gimnastică

Visul Robertei a devenit realitate, de astăzi fata privește cu încredere spre un viitor promițător care îi va permite să fie cine își dorește. Oamenii au fost cuceriți de talentul ei și de dedicarea pe care o are de la o vârstă fragedă. 

Deși abandonul părinților i-a creat o traumă, Roberta este puternică și, cu sprijinul bunicilor, va urca cu pași repezi în cariera de gimnastă.

Pe lângă renovarea locuinței, Roberta a avut ocazia să petreacă timp cu doi oameni pe care îi îndrăgește atât de mult: Pavel Bartoș și Smiley. Visul ei era să-i cunoască pe cei doi prezentatori, iar Dragoș Bucur i-a îndeplinit dorința și a avut parte de un moment special cu simpaticii Pavel și Smiley.

Am avut emoții mari în acel moment! A fost o clipă în care am realizat că un gest mic poate aduce atât de multă bucurie. Ar trebui ca toți să facem asta, mai des! Având în vedere situația ei, e bine că i-am putut aduce câteva clipe de fericire. Și nu doar pentru că ne-a cunoscut pe noi, ci și pentru că a lor casă a fost făcută și vor avea unde să trăiască mult mai bine”, a spus Pavel.

Vezi mai jos momentul lor!

Săptămâna viitoare, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Omid Ghannadi și Laura Boghiu vor ajunge în Vedea. Nu ratați miercuri povestea unei mame care a trecut prin momente teribile și a ajuns să crească singură 6 copii.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni