• PRO TV
  • Patrick Duffy are iubită la 71 de ani. Starul din Dallas și-a refăcut viața după moartea soției

Patrick Duffy are iubită la 71 de ani. Starul din Dallas și-a refăcut viața după moartea soției

Patrick Duffy are iubită la 71 de ani. Starul din Dallas și-a refăcut viața după moartea soției

La 3 ani după ce a pierdut-o pe soția lui, Carlyn Rosser, Patrick Duffy a dezvăluit că iubește din nou. Actorul de 71 de ani are o iubită de 65 de ani și e în culmea fericirii.

Dragostea nu ne ocolește niciodată, iar Patrick Duffy, unul dintre actorii principali din serialul Dallas, poate confirma asta. Starul de 71 de ani a dezvăluit că a regăsit fericirea alături de o altă femeie de nota 10, cum era soția lui.

Sunt într-o relație incredibil de fericită. N-am crezut niciodată că mi se poate întâmpla iar. Nu m-am gândit niciodată că voi simți asta din nou”, a dezvăluit actorul, care are o relație nouă cu actrița de 65 de ani Linda Purl. Americanca a fost căsătorită de 4 ori, cu 4 bărbați diferiți, și are un copil.

Patrick Duffy a avut o singură soție, balerina Carlyn Rosser, care a murit de cancer în 2017. Cei doi au fost căsătoriți mai mult de 40 de ani.

Eu și soția mea, în 48 de ani, am fost mereu împreună”, a mărturisit actorul, care crede că mare lui iubire ar vrea să știe că el e fericit.

Sunt sincer și cred că asta e în acord cu dorința soție mele, faptul că intenționăm să fim fericiți. Așa că, atunci când ți se oferă gândește-te, fă ce crezi, dar nu lăsa să treacă pe lângă tine, dacă e ceea ce trebuie”, a mai spus actorul. 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Patrick Duffy are doi băieți cu fosta soție: Padraic Terence (46 de ani) și Conor Frederick (41 de ani).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni