"Pariu cu viata", lider absolut de audienta pe toate segmentele de public

"Pariu cu viata", lider absolut de audienta pe toate segmentele de public

Telespectatorii au fost captivati si au urmarit cu interes intamplarile tinerilor din LaLa Band din episodul de ieri, iar “Pariu cu viata” de la Pro Tv a fost lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public.

Aseara, intre  21.27 - 22.32, Pro Tv a fost lider de audienta in randul publicului comercial cu 5.1 puncte de rating si o cota de piata de 11.9 %, urmat de Prima Tv cu 3.6 puncte de rating si o cota de piata de 8.5%. 

Serialul „pariu cu viata” de la PRO TV s-a situat pe primul loc in topul audientelor si pe All Urban, unde a inregistrat 5.8 puncte de rating si o cota de piata de 11.7%. 

Si la nivelul intregii populatii, “Pariu cu viata” s-a situat in topul preferintelor publicului cu 6.2 puncte de rating si o cota de piata de 12.0%.

In randul tinerilor cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani din mediul urban, „Pariu cu viata” a fost lider de audienta inregistrand 18.4 puncte de rating si o cota de piata de 46.7%.

In episodul difuzat ieri, membrii trupei LaLa Band au fost pusi in fata unei situatii greu de trait, in care fiecare secunda a contat pentru colegul lor, Razvan. Problemele emotionale pe care nu le-a putut depasi de unul singur si trauma mortii tatalui sau l-au determinat pe Razvan sa ia o decizie extrema si sa puna un “Pariu cu viata”.

Episodul de aseara a reprezentat o lectie profunda de viata si de prietenie, care a generat sute de comentarii pe pagina oficiala de Facebook si felicitari actorilor si producatorilor serialului:

“Foarte trist!!! Am inceput sa plang!”

“Un episod minunat. Cu momente amuzante, dar si triste. O multime de lectii de viata pe care ar trebui sa le urmam. Felicitari pentru acest episod si felicitari si pentru momentele muzicale” 

“Mi-am dat seama ca unii prieteni din viata noastra chiar asteapta un sincer "Ce mai faci ?", dar noi suntem prea ocupati sa le dam atentie celor ca nu ne baga in seama”

“A fost foarte frumos!

“A fost cu multe lectii de viata care la un moment dat o sa imi trebuiasca. Multumim pentru efortul depus pentru acest serial”

Telespectorii pot urmari in continuare serialul fenomen “Pariu cu viata” si aventurile tinerilor din LaLa Band, in fiecare miercuri, de la 21.30, la Pro Tv. De asemenea, de pe pagina de Facebook, care a ajuns la aproape 400.000 de Like-uri, fanii serialului pot afla ultimele noutati despre “Pariu cu viata”.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni