• PRO TV
  • (P) Mahjong, unul dintre cele mai adorate jocuri ale tuturor timpurilor. Ce jocuri relaxante poți juca online

(P) Mahjong, unul dintre cele mai adorate jocuri ale tuturor timpurilor. Ce jocuri relaxante poți juca online

(P) Mahjong, unul dintre cele mai adorate jocuri ale tuturor timpurilor. Ce jocuri relaxante poți juca online

Mahjong este unul dintre cele mai populare jocuri din lume. Aproape că nu există persoană care să nu fi auzit sau nu fi jucat măcar o dată Mahjong. 

Mahjong este un joc pe bază de dale care a fost dezvoltat în secolul al XIX-lea în China și s-a răspândit în întreaga lume de la începutul secolului al XX-lea. Jocul original se juca, în mod normal, de patru jucători. Apoi, odată cu evoluția tehnologiei, jocul a fost adaptat divertismentului online și a câștigat imediat inimile oamenilor de toate varstele, din întreaga lume.

Jocul se joacă cu un set de 144 de piese bazate pe caractere și simboluri chinezești (desigur, există și variante cu alte caractere, de la cele egiptene, la cele cu animale, numere sau alte simboluri). În cazul jocurilor online, aceste piese trebuie îmbinate două câte două până când toate piesele de pe masa de joc dispar.

Mahjong este un joc relaxant, potrivit pentru persoanele de toate vârstele, de la cei mai tineri copii și până la bunicii acestora. Cu toții se pot distra și relaxa jucând celebrul joc online, mai ales că au posibilitatea de a alege din mai multe jocuri mahjong. Pe lângă faptul că te ajută să te eliberezi de stres, jocul ajută la dezvoltarea atenției și a puterii de concentrare. 

Jocurile online, perfecte pentru relaxare 

Există persoane care consideră, în mod eronat, că pentru a putea juca jocuri online trebuie să cheltuie bani. Nimic mai greșit. Jocurile online sunt gratuie și accesibile oricui. Tot ce trebuie să faci este să găsești un site cu jocuri gratis și, ori de câte ori ai o zi grea sau pur și simplu îți dorești să evadezi din realitate, să te așezi confortabil în canapea și să joci unul dintre jocurile preferate, fie că este Mahjong, solitaire, un joc de memorie, de acțiune sau chiar sudoku. 

Site-ul de jocuri online potrivit pentru toate vârstele

În plus, fie că ești părinte sau nu, este important să știi că un nou site de jocuri online s-a lansat de curând în România. Creatorii au realizat portalul special pentru a fi sigur pentru cei mici, astfel încât jocurile existente sunt adecvate tuturor vârstelor. În plus, noi jocuri vor fi adăugate periodic pe site. Astfel, în momentele în care ai nevoie de o pauză binemeritată sau vrei să-ți lași copilul să se joace în siguranță, poți accesa Jocurigratuite de pe laptop, tabletă sau chiar de pe telefonul mobil. 

Pe site găsești o mare varietate de jocuri, perfecte pentru orice preferințe. În plus, noi jocuri sunt adăugate săptămânal prin urmare nu te vei mai putea plictisi de acum în colo. Nu mai trebuie să părăsești locul de muncă sau locuința pentru a te distra timp de câteva momente, mai ales că acum totul a devenit mai ușor, iar tehnologia a avansat. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni