• PRO TV
  • Otniela, noua iubită a lui Vali Bărbulescu? "M-am atașat de ea. Este o femeie extraordiară"

Otniela, noua iubită a lui Vali Bărbulescu? "M-am atașat de ea. Este o femeie extraordiară"

Otniela, noua iubită a lui Vali Bărbulescu? "M-am atașat de ea. Este o femeie extraordiară"

Vali Bărbulescu a făcut primele declarații din Ferma. Fotgraful a ținut să menționeze că viața acolo nu-i deloc ușoară dar și că s-a atașat de o concurentă.

Într-un interviu în exclusivitate pentru protv.ro, Vali Bărbulescu ne-a spus că viața în fermă nu este deloc așa cum se vede pe TV. "Este foarte greu, nu este deloc ceea ce pare, dar greutățile te călesc.

Recunoaște că experiența asta l-a schimbat, a adoptat concepții noi de viață, este mai tolerant și a învățat să aprecieze mai mult lucrurile simple. "Aveam nevoie de lecția asta, tindeam să judec, să nu accept în anturajul meu anumite tipologii de oameni"

Cunoscutul Fotograf ne-a mărturisit că între el și frumoasa Otniela există o oarecare apropiere. 

Vali ne-a descris-o ca fiind o femeie extrem de atrăgătoare însă nu este vorba despre un atașament fizic, acesta având o relație de mai bine de un deceniu cu Delia Tudose, o tânără în vârstă de 32 de ani. 

Citeste și: Ce a spus soția lui Jorge când l-a văzut în cadă cu Miss România. Concurentul de la FERMA spune tot

Barbulescu este unul dintre cei mai cunoscuți DJs din România și un fotograf apreciat la nivel internațional. Kim Kardashian, Bella Hadid și Adriana Lima sunt doar câteva dintre celebritățile fotografiate de el, iar publicații internaționale precum Vogue, Harper’s Bazaar sau GQ au folosit fotografiile făcute de el.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni