• PRO TV
  • Otniela a izbucnit în lacrimi din cauza lui Vali Bărbulescu. "Nu sunt un milog care stă să cerșească sentimentele cuiva"

Otniela a izbucnit în lacrimi din cauza lui Vali Bărbulescu. "Nu sunt un milog care stă să cerșească sentimentele cuiva"

Otniela a izbucnit în lacrimi din cauza lui Vali Bărbulescu. "Nu sunt un milog care stă să cerșească sentimentele cuiva"

Tensiuni, lacrimi și sentimente între Vali Bărbulescu și frumoasa Otniela. Fotograful a cedat și i-a dat replica "Nu sunt un milog care stă să cercească sentimentele cuiva"

Vali Bărbulescu a cedat și i-a dat o replică usturătoare Otnielei, după ce în ultimul timp s-a arătat supărat pe ea, afirmând că niciodată nu va cerși atenția nimănui. 

După declarații și complimente, lucrurile se schimbă în cabană. Vali Bărbulescu, cel care cu o ediție în urmă îi făcea propuneri "Shakirei", care aveau să ne uimească pe toți, în seara asta situația dintre ei a devenit puțin apăsătoare. 

"Simt că ți-ai schimbat complet atitudinea" i-a mărturisit Bărbulescu. 

Otniela s-a arătat vizibil deranjată de faptul că Vali nu vrea să mai comunice cu ea. Într-un moment de impas, a izbcunit în lacrimi și le-a spus celorlalți că nu înțelege această situație în care au ajuns. 

"Nu știu ce s-ar fi putut întâmpla atât de grav, ca cineva să-și schimbe complet atitudinea"

Vezi momentul aici: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni