• Emisiuni
  • VLAD
  • Olimpia Melinte, despre întoarcerea pe platourile de filmare. ”Vreau să-mi iau fetița cu mine peste tot”

Olimpia Melinte, despre întoarcerea pe platourile de filmare. ”Vreau să-mi iau fetița cu mine peste tot”

Olimpia Melinte, despre întoarcerea pe platourile de filmare. ”Vreau să-mi iau fetița cu mine peste tot”

Olimpia Melinte, actrița care interpretează rolul Elizei Dragomir, spune că se află într-o formă foarte bună, după nașterea fetiței, și este pregătită să se întoarcă pe platourile de filmare. 

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Olimpia a povestit cum i s-a schimbat viața de când s-a născut Masha, așa cum o dezmiardă în familie pe micuța Ingrid Maria, în vârstă de șase săptămâni. 

”Mă trezesc din două în două ore, câteodată din trei în trei ore și am senzația că am dormit așa de mult. Soțul mă ajută foarte mult, stă seara și în unele nopți îmi face cadou o noapte în care pot să dorm liniștită, mă lasă să dorm șase ore legat. Eu îi las biberonul cu lapte, o hrănește o dată, apoi mă trezește și mă duc eu la ea”,
a mărturisit Olimpia Melinte. 

După naștere, actrița spune că a rămas cu 5 kilograme în plus, față de greutatea anterioară, dar nu vrea să mai slăbească. Ce-i drept, Olimpia are o siluetă de invidiat. Ea se menține în formă prin sport și alimentație echilibrată, spunând că preferă să excludă dulciurile din meniu. 

Când va începe filmările, soacra Olimpiei (buni Zina), mama sa și soțul vor avea grijă de fetiță. Cu toate acestea, Olimpia spune că uneori o va lua pe Ingrid pe platourile de filmare. 

”Eu vreau să o iau cu mine la filmări. Mi-aș dori foarte mult. La Sasha eram mult mai temătoare. La al doilea copil ești mai relaxat așa...Așa mă gândesc și eu (nr. după exemplul Danei Rogoz) să o iau cu mine peste tot, să fie copil crescut pe platourile de filmare. Cine știe, poate se prinde de ea, că de Sasha nicio șansă. El vrea să fie inginer, dar nu cu construcțiile, dar cu electricitatea”, a spus ea.  


Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai jos.




 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni