• PRO TV
  • Octavian Strunilă, întâmplare amuzantă cu Bobonete: „Nici nu știai de ce te bate ăla”

Octavian Strunilă, întâmplare amuzantă cu Bobonete: „Nici nu știai de ce te bate ăla”

Octavian Strunilă, întâmplare amuzantă cu Bobonete: „Nici nu știai de ce te bate ăla”

La începutul lunii iunie, actorul Octavian Strunilă a fost invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, acolo unde cele două vedete au depănat amintiri.

La un moment dat, Octavian Strunilă și-a amintit de un episode care s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani și în urma căruia Bobiță din „Las Fierbinți” a fost la un pas de a fi agresat de un taximetrist.

„Mai ții minte cu taximetristul care te-a bătut din cauza mea? Am plecat din Fire și am urcat într-un taxi. Și îi spunem Calea Vitan 203. Și taximetristul zice că nu ne ia, că el nu merge în direcția aia. Am coborât din taxi și am urcat în taxiul din spate. Între timp, am sunat la dispecer și am spus că numărul TXT n-a vrut să ne ia. Când am ieșit dintr-un pasaj, șoferul cu TXT a venit în spatele nostru. Tu ai stat în taxi în față și eu în spate. Taximetristul a venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutăților. Eu făcusem răul, tu nici nu știai de ce te bate ăla. Ăla îi spune taximetristului: «Deschide că îți sparg geamul». Nu ne-am lăsat și am zis că mergem la poliție. Și ăia ne-au zis că nu e jurisdicția lor, că bătaia a fost în altă parte. Și eu am zis că nu mă interesează, că noi ne-am luat bătaie și că vreau să se rezolve. Ne-au băgat într-o dubă de poliție, ca pe infractori, și ne-au dus la altă secție. Acolo mi-am pierdut căciula. Ne-a dus la secția care trebuia și ne-a pus să scriem declarația. Și noi scriam cu un ochi, că venisem din club, adrenalina ne scăzuse. Am întrebat: «Nu putem să renunțăm?». Și ni s-a zis: «Nu putem, v-am dat număr». De acolo, când am ieșit, ne-am dus din nou în centru. Am fost nevoiți să luăm din nou un taxi”, a spus Octavian Strunilă.

Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni