• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Octavian Strunila, infractor periculos in "Pariu cu viata". Ce surprize va rezerva episodul de astazi, de la 21:30

Octavian Strunila, infractor periculos in "Pariu cu viata". Ce surprize va rezerva episodul de astazi, de la 21:30

Octavian Strunila, infractor periculos in "Pariu cu viata". Ce surprize va rezerva episodul de astazi, de la 21:30

Sara, Monica si Dana se afla in pericol! Un grup de infractori extrem de periculosi le rapesc subit din oras! Ce se va intampla cu fetele din LaLa Band? Care este miza acestei rapiri? Telespectatorii vor afla maine, de la 21.30, intr-un nou episod din “Pariu cu viata”, difuzat la ProTv.

In timp ce se afla noaptea singure in parc, Sara, Monica si Dana sunt sechestrate de un grup de raufacatori, condus de… Octavian Strunila.

“In urma unei neintelegeri cu directorul scolii, infractorii vor sa o ia pe Sara, insa coincidenta face ca in clipa in care vor sa o rapeasca, langa ea sa se afle si prietenele ei, Monica si Dana. Astfel, cele trei fete sunt rapite, moment in care Sara isi da seama ca in viata trebuie sa lupti ca sa traiesti”, spune Sore.

"Monica face un tratament cu hormoni si are tot felul de idei "nebune". Pleaca alaturi de Dana la shopping, se duc sa se plimbe si intamplator o vad pe Sara, care e luata pe sus de doi baieti. Vrand sa o salveze, Monica si Dana pica la mijloc. Am filmat intr-o fosta fabrica de fier timp de 14 ore. Sunt imagini dure, insa, din pacate prezinta realitatea cruda", spune Alexia.

In episodul de miercuri, telespectatorii vor urmari si multe secvente pline de umor: Mara, Zana si Tantica ies ca fetele in oras si fara sa stie ajung intr-un club de striptease… masculin! Si tot atunci se vor delecta cu momente muzicale magice interpretate de Criss si Vlad - “Everything” si de Dima - “Cryin’ in the Rain”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni