Oana și Viorel Lis, separați de sărbători. Care a fost motivul

Oana Lis a fost invitată în emisiunea ”La Măruță”, unde a povestit despre cele mai recente evenimente din viața ei și a soțului Viorel Lis.

În cadrul interviului, Oana a dezvăluit că au petrecut sărbătorile separați, ea stând în sufragerie, iar soțul ei în dormitor: ”Din cauza COVID-ului”, a explicat Oana. ”Luasem eu contact cu cineva și am stat mai separați până când am văzut că sunt în siguranță”. 

Oana și Viorel Lis sunt împreună de 22 de ani, iar de 10 ani sunt căsătoriți. În ultima vreme, cei doi au stat mai izolați, preferând să se protejeze cât mai mult împotriva coronavirusului. Oana a spus că așteaptă ca Viorel să facă vaccinul, ca să poată să iasă mai des în public. 

Oana a venit în emisiune cu un cadou pentru Cătălin Măruță, o geacă realizată de un designer, prieten de-al ei. Când prezentatorul a întrebat de la cine este cadoul, Oana a venit cu o glumă care l-a amuzat foarte mult pe Cătălin Măruță: ”De la Moșu. Da nu știi că fetele se plâng că la ele nu vine moșul, da de la mine nu mai pleacă”.

Ea a mai spus și un banc ”de sezon”, spre încântarea celor prezenți în platou. 

Urmărește materialul video de mai sus. 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni