• Emisiuni
  • La Măruță
  • Oana Lis, diagnosticată cu cancer! Cum se simte soția fostului edil al Capitalei: „Am zis să îmi fac analizele”

Oana Lis, diagnosticată cu cancer! Cum se simte soția fostului edil al Capitalei: „Am zis să îmi fac analizele”

Soția lui Viorel Lis suferă în tăcere! Vedeta a fost diagnosticată cu cancer de piele și a trecut deja printr-o intervenție, dar fără să dea nimănui de veste

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, Oana Lis a dezvăluit că în urmă cu aproape o lună a fost diagnosticată cu o formă de cancer de piele. Deși nu avea simptome, vedeta a decis să își facă o serie de analize, știind că perioada stresantă prin care a trecut i-ar fi putut afecta organismul.

„Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis să îmi fac si eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele”, a spus Oana Lis.

Oana Lis a povestit că, în urmă cu aproape doi ani, s-a trezit cu o pată pe corp, doar că nu i-a dat foarte multă importanță, tratând-o în mod normal, cu diferite creme. S-a mărit între timp și abia atunci a decis să se ducă la spital, iar vestea pe care a primit-o i-a dat lumea peste cap.

„Aveam o pată de doi ani. Am mai fost la control cu ea și am văzut că s-a mărit, deși m-am dat cu creme. Ea nu a dipărut, dar într-un fel mă și obișnuisem cu ea, eu fiind cu pielea albă, cu pistrui. Mi s-a părut ceva ciudat și am mers la spital și mi s-a spus că este carcinom și că este periculos. Este un carcinom malign.

Am vorbit doar cu câteva persoane. Atunci când am o problemă mă concentrez foarte mult pe soluții.”, a mai spus soția fostului edil al Capitalei.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni