• PRO TV
  • Viorel Lis, prima aparitie dupa diagnosticul sumbru pe care i l-au pus medicii: "Sunt in depresie. Uneori nu-mi dau seama daca sunt incaltat"

Viorel Lis, prima aparitie dupa diagnosticul sumbru pe care i l-au pus medicii: "Sunt in depresie. Uneori nu-mi dau seama daca sunt incaltat"

Viorel Lis, prima aparitie dupa diagnosticul sumbru pe care i l-au pus medicii: "Sunt in depresie. Uneori nu-mi dau seama daca sunt incaltat"

La 69 de ani, Viorel Lis are grave probleme de sanatate. Fostul primar al Capitalei a ajuns sa nu-si mai recunoasca sotia.

Viorel Lis a venit in platoul emisiunii "La Maruta", alaturi de sotia lui, unde a vorbit despre cat de mult l-au afectat problemele de sanatate din ultima vreme. Fostul edil al Capitalei a marturisit ca s-a gandit de multe ori la moarte, de cand a aflat ca este bolnav si ca a intrat in depresie.

"Am depresii si ma gandesc la moarte. Am momente in care imi visez parintii. Au fost niste oameni care au avut grija de mine enorm. Eu nu stiu nimic de aceste pierderi de memorie. Chiar si atunci când eram in masina era sa facem accident. A tipat Oana la mine, nu mi-am dat seama de nimic. M-am trezit in dreapta. Apoi nu mi-am adus aminte ce s-a intâmplat. Mi-a povestit Oana. A fost groaznic.", a dezvaluit acesta.

Oana Lis a povestit "La Maruta", cu ochii in lacrimi, ce diagnostic i-a pus medicul.

A incercat sa fie sexy, dar tanara de 20 de ani a eclipsat-o. Frumusetea lui J.Lo a palit cand pe scena i s-a alaturat Taylor Swift. FOTO

Totul a inceput cu niste pierderi de memorie. “Eram in oras acum vreo patru-cinci luni si am simtit dintr-o data ca nu mai stiu de mine” povesteste Viorel Lis.

 

Cand l-am cunoscut pe Viorel era un barbat puternic si ma sprijinea. Bineinteles ca acum il sprijin si eu pe el, nu vreau sa plang, dar pentru mine e un subiect delicat. Pana acum nu au stiut decat prietenii apropiati” a marturisit si Oana.

Medicul i-a descoperit niste leziuni vasculare, care apar odata cu inaintarea in varsta. “Sa nu aveti un accident vascular mai mare si sa nu deveniti leguma”, l-a avertizat medicul pe Viorel Lis. Fostul primar al Capitalei ia acum medicamente si urmeaza o dieta, insa sotia lui este foarte afectata de problemele sale de sanatate. "Oricand poate exista riscul de accident vascular major. A fost groaznic sa nu te mai recunoasca un om cu care ai stat 15 ani".

Viorel Lis a mai spus si ca ii este recunoscator sotiei sale pentru ca ii este alaturi si il sprijina: "Uneori nu-mi dau seama daca sunt incaltat. Azi de dimineata m-am trezit si nu mai stiam cum arata tatal meu. Eu tin foarte mult la Oana, e persoana cea mai apropiata si nu as putea sa stau fara ea. Oana e lucrul cel mai de pret pentru mine", a povestit Viorel Lis.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni