• PRO TV
  • Adelina Pestritu s-a sarutat salbatic cu Andrei, presupusul fiu al lui Botezatu, la "Dansez pentru tine" FOTO

Adelina Pestritu s-a sarutat salbatic cu Andrei, presupusul fiu al lui Botezatu, la "Dansez pentru tine" FOTO

Adelina Pestritu s-a sarutat salbatic cu Andrei, presupusul fiu al lui Botezatu, la "Dansez pentru tine" FOTO

Intrata in ringul visurilor pentru un caz umanitar, ajutorarea unor copii orfani de mama si parasiti de tata, Adelina Pestritu, ex-sotia lui Liviu Varciu, si partenerul ei de dans, Andrei Iordache, presupusul fiu al designerului Catalin Botezatu, s-au sarutat salbatic in timpul unui senzual dans in ploaie.



Adelina Pestritu, fosta sotie a lui Liviu Varciu, a intrat pentru prima data in ringul de la “Dansez pentru tine” pentru a ajuta niste copii sarmani. Dupa ce a cunoscut mirajul “Dansez pentru tine” pe cand fostul ei sot a fost concurent in competitia visurlor, Adelina abia a asteptat sa danseze, mai ales ca a facut-o pentru un scop nobil. Ea l-a avut alaturi in ring pe Andrei, manechinul despre care se spunea ca este fiul lui Catalin Botezatu.

Cei doi dansatori s-au transpus intr-atat incat parca au uitat unde se afla: Andrei a mangaiat-o pe Adelina peste corpul de care era lipita rochia uda si i se vedeau toate formele, inclusiv sanii, iar in final s-au sarutat patimas, frantuzeste.

Adelina si Andrei au dansat  pentru un caz umanitar: doi copii, frate si sora, a caror mama a murit si al caror tata, originar din China, a plecat acolo si a uitat de mult timp de existenta lor. Ramasi aici alaturi de matusa lor si de varul lor grav bolnav, cei doi traiesc in conditii mizere si adesea nu au ce manca. Matusa face toate eforturile sa-i intretina, insa abia face fata meselor de fiecare zi si tratamentelor necesare fiului ei, grav bolnav.

Click AICI ca sa vezi dansul senzual al Adelinei si al lui Andrei!

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni